Alma Vloženo Neděle v 11:13 Sdílet Vloženo Neděle v 11:13 Podělte se co a s jakým výsledkem jste reklamovali na vašem autě. Kamiq 09/22 aktuálně 23 000 km prodloužená záruka, ale toto jsem řešil během prvních dvou let. Reklamace: 1, při výměně kol na jaře jsem zjistil únik vazelíny z poloosy. Reklamace - prý špatně nasazená spona. Přitom rozdrbali geometrii-volant nakřivo protože při vytáhle poloose se nedělá geometrie. Takže reklamace reklamace potom už OK 2, voda v zadní odrazce. Výměna ale do týdne v nové víc vody jak ve staré. Voda během léta zmizla pro změnu se objevila nyní v levé uvidím jak se to vyvrbí dál 3, zamrznutí infotaimentu (parkrát, ale vždy pouze při teplotách kolem 0°C) Aktualizace sw -uvidíme 4, hmyz ve světlech pátých dveřích - výměna -uvidíme přes léto 5, vrzání/drnčení dveří a palubky jsem si řešil postupně sám protože by se to v AS určitě neprojevilo Jsou to blbosti naštěstí, ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo Neděle v 11:32 Sdílet Vloženo Neděle v 11:32 Já na jaře řešil jen výměnu el.vzpěry kufru. Natekla tam voda, při mrazu zajímavé zvuky. Jinak za 57 tkm nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo Neděle v 17:02 Sdílet Vloženo Neděle v 17:02 Kamiq 2020 SOS - nova baterie a treti brzdove svetlo - vymena, jinak vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.