Sccavanger Vloženo 11. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2024 (editace) Zdravím Vás, mám menší dotaz Nesetkal nebo neřešil tu už někdo takové písknutí při přeřazení, viz. video níže ? Nedělá to vždy a zabralo mi asi 8 pokusů to replikovat. Děje se to když cca do půlky sešlápnu plyn, převodovka podřadí a potom při přeřazení se ozve onen zvuk. Cca 3 vteřina videa, zvuk ze skřípajících gumových koberců neřešte. Do servisu se dostanu nejdříve až po novém roce, ale ať vím na co se zhruba aspoň trošku připravit a s čím cca počítat pokud někdo řešil něco podobného. Jen doufám, že mi zde nebudete psát, že se jedná o vlastnost hehe Jedná se o 1.5 TSI DSG ETEC Moc děkuji! Pokud se jedná o špatnou sekci, tak se omlouvám. VIDEO.mp4 Editováno: 11. Prosinec 2024, autor: Sccavanger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 11. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2024 Videl som už niečo podobné podľa toho zvuku u Oct IV 1,5 TSI DSG a skoncilo to výmenou spojok DSG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sccavanger Vloženo 12. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2024 @andrejviperDěkuji za info s tvou zkušeností. Zkusím ještě počkat jestli někdo něco napíše, každopádně. Myslíš si, že pokud by to bylo tímto, dalo by se to vyřídit v rámci záruky, nebo se to prostě bere jako spotřební zboží ? Má to najeto cca 70 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 12. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2024 Záruka je daná časem. Tedy do dvou let, pokud jsi si nepřiplatil za delší záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sccavanger Vloženo 12. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2024 (editace) @boban1108S tím samozřejmě počítám. Je předplacená na 5 / 100 000, kdyby nebyla, tak bych se neptal, zdali by se to dalo řešit v rámci záruky, jen mě zajímá, jestli se spojky dají uplatnit na záruku, nebo jestli se to bude brát jako běžné opotřebení provozem Editováno: 12. Prosinec 2024, autor: Sccavanger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 12. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2024 @Sccavanger Záleží co tam je vadné. Z jednoho krátkého zvuku ve videu ti nikdo neřekne přesnou závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 12. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2024 Riešilo sa to v predĺženej záruke 5/ 100 000 km. Auto malo 90 tis km / 3 roky. Bez problémov prešlo na záruku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.