Přejít na obsah

spojka - setrvačník 1.6 TDI

paranmax

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat. Dá se nějak podle vin kódu zjistit, zda má auto obyčejný nebo dvou hmotový setrvačník? Je to 1.6 tdi 77kw 5 kvaltů rv 2012. Díval jsem se na autokelly podle vin kódu a měl by být obyčejný, ale nějak se mi tomu nechce věřit. Řeším totiž rázy při rozjezdu , nebo cukání když se pustí v záběru plyn, nebo prudce přidá . Předběžně jsem se díval na zavěšení uprostřed a vypadá v pohodě. Na převodovce a motoru jsem se zatím nedíval. Nemá s tím někdo zkušenost. Zatím mě napadl ten setrvačník, ale podle mě by to mělo i chrastit a nic  není slyšet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na spojka - setrvačník 1.6 TDI

Mám stejnej motor, ale v O2  , 2011, a řeším to samý , nejlépe ti to řeknou v autoskoda , mám tedy najeto 380 tis. a od ty doby , co jsem auto koupil,  V 70.  tis., tak pořád ten samý problém. Ne při sepnutí spojky , puštění spojky, ale při přidání a ubrání plynu, cuknutí. Dočetl jsem se že je to SW řj motoru. jinak by to mohla dělat vzpěra převodovky, jak píšeš , zavěšení uprostřed u mě vypadá taky v pohodě.  Jinak to vypadá , aspoň u mně motoru CAYC na jednohmotu, to jsem se dočetl podle vin u prodejce.  dále jsem se jinde dočetl , že ty škuby má způsobovat právě ta jednohmota. 

Editováno: , autor: Casy
doplnění
Odkaz ke komentáři

Pravděpodobně jedno hmota. Dvouhmota se montovala do roku 2010.

To cukání dělá spíš součet unavených dílů. Určitě po tak dlouhé době budu K.O silentblok převodovky. Nicméně primárně bude už vůle v převodovce na hnací hřídeli... od 150K km běžné, proto i rychleji u verze s dvou hmotou, ta dvou hmota po výměně už tolik nevydržela.

Editováno: , autor: LosDavos
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...