Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim. Chtel jsem se zeptat na vase zkusenosti s bocnimi naslapy na Kodiaqu.

Kdo mate z vyroby, nebo kdo jste si dokupovali a nechavali namontovat. Jen si pokladam otazku, jestli to nema z dlouhodobeho hlediska nejaka negativa (napr. zasah do prahu, naruseni antikorozni ochrany apod.)..

Premyslim, ze bych je dokoupil

(na eshopu Skoda stoji jeden 11990). 

Mam Sportline 2023.

Diky.

• 3 měsíce později...

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s montáží bočních nášlapů na Kodiaq? Mám bílého rok 2023 a originální od Škodovky se mi nelíbí, chtěl bych nějaké celočerné, akorát ty co jsem našel tak mají takové uchycení že mám strach že to nebude úplně ideální, montovali jste někdo nějaké neoriginální které by byly fajn?

No já osobně bych to nechtěl, viděl jsem to v zimě, když pašák přijel z hor, měl na tom naházenej sníh od předních kol, no a když ten zmrzne a otevřeš dveře, tak asi žádná hitparáda 🤷‍♂️

Díky za názor 👍

Taky se nekloním k nášlapům. Z praxe je to o tom, že musím nastupovat dále od auta, to samé vystupování. Málokdy a málokdo šlape na nášlapy. Imrvere umazaný kalhoty atd.

Ztotožnuji se.Občas nám na servis přijede Karoq,Kodi s nášpalama a je to ůplně k ho...vnu.Prakticky nepoužitelné a místo ulehčení nastupování to jen otravuje

Mám zkušenost s nášlapy na Tiguanovi a kromě výše popsaného tam bylo ještě super, že kvůli nim auto nešlo zvednout origo heverem.

Už jsem viděl i to, že to zatím začalo reznout, jak se tam dostal bordel, hlavně sůl v zimě.

Děkuji moc všem za příspěvek. Je to opravdu k zamyšlení. Je fakt že i když se něco líbí nestojí to za to si rychleji poničit autiko 🙂

Nášlapy jsou imho pro někoho, kdo často dává věci na střechu a je třeba menšího vzrůstu. Jestli celou zimu vozíte rakev a každý víkend tam dáváte lyže nebo v létě vozíte kola na střeše, tak asi lepší jak si dupat po prazích... mít to jen na estetiku - zápory převáží klady...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.