Mrštik Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Ahoj všem, prolezl jsem všechno co se týče 1.5 TSI 110kw. V loni jsme si nakonfigurovali Karoq Sportline 1.5 TSI 110 kW r.v 2023/4, nájezd 14 xxx. V neděli ráno když jsem nastartoval, jsem zpozorovál fakt nepříjemný zvuk z pod auta, ve vnitř nebylo nic slyšet, absolutní ticho. Nejvíc to šlo slyšet na straně spolujezdce jako by od rozvodů. Nic méně jak jsem dojel do práce a vylezl ven z auta tak bylo ticho, ale jen cca 30s pak to začalo znova sice už to nebylo tak hlasité ale šlo to slyšet. Včera jsem byl v atorizáků a technik říká že to bude asi palivové potrubí, otevřel kapotu a pak se na mě podíval a říká..., tak to nebude palivové potrubí, tak se ho ptám, tak co tedy...!? Můžu s tím jezdit? Odpověď, dáme vám vědět. Tak čekám co dál, jinak jsem objednaný na 3.1 2025. 20241214_051715.mp4 20241214_051940.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.