Ratroshop Vloženo 27. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2024 Zdravim a obracim se s prosbou o pomoc. Dneska mi vyskočilo při jízdě domu kontrolka motoru a ECP. Auto spadlo do nouzaku. Vypnul jsem, znova nastartoval, zůstala jen kontrolka motoru svítit a po pár km zase vyskočilo ECP. Dokodrcal jsem dom a napich OBDčko. Vyskočila na mně chyba P0685. Nějaká chyba relé. Vymazal jsem, byl klid. Asi za půl hodiny jsem znova nastartoval a o5 kontrolka motoru. O5 OBD a zase ta samá chyba. Nevím ale jestli se dá vyměnit jen relé nebo musí celá jednotka. 2 dny to teď stalo co byly ty mrazy tak nevím jestli to mám vliv. Taky baterka už má asi nejlepší léta za sebou. 1.4ka Roomster benzin BXW motor 2008 220tis km natočeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2024 Pro přístě tady nedělej binec a své téma dej do odpovídající sekce. Jo, a stačí ho napsat jednou. Duplicita smazána, téma přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ratroshop Vloženo 27. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2024 Omluva a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.