do.minik Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Ahojte, v priebehu posledného mesiaca evidujem, že mi zmizla možnosť pre nastavenie jasu v infotainmente Bolero. Jas som vždycky nastavoval tak, že som stiahol hornú lištu (obdobne ako na telefóne), a hore ako úplne prvý bol posuvník pre nastavenie jasu. V októbri som to tam s určitosťou mal. Teraz v decembri som to tam nevidel už vôbec - namiesto posuvníka tam je iba čierna plocha ktorá ho ako keby prekrývala. Prikladám foto - zakrúžkoval som červeným miesto, kde bol posuvník pre nastavenie jasu. Taktiež prikladám screenshot z manuálu, kde to je presne tak ako by som to očakával a ako som to mal ešte cca pred 2 mesiacmi. Počas doby od kedy mi to zmizlo, nebolo auto v servise, ani nebola vykonaná žiadna aktualizácia o ktorej by som vedel (jedine, že by bola vykonaná "na diaľku"). Skúšal som aj reštart infotainmentu podržaním tlačidla on/off na cca 10 sekúnd - infotainment sa síce reštartoval, ale môj problém to nevyriešilo. Hľadal som akú mam verziu softvéru, avšak našiel som v systémových informáciách toto: Softvér: 1310 Nemal niekto podobný problém? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.