Kefa Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Zdravím. Mám Škodu Rapid r.v.2019 . Při zavření dveří u řidiče se někdy auto samo zamkne. Vypadá to na mikrospínač zámku. Jak moc složitá je výměna zámku dveří ? Za odpovědi předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami (editace) Nejdřív bych se podíval na svazek v průchodce ve dveřích, jestli není nějaký vodič načatý. Jinak výměna není zas tak složitá, pokud jsi jen trochu manuálně zručný. Demontovat tapec, kleštěma za výstupek vyrvat černý plastový kryt na dveřích, demontovat krytku a vložku zámku, demontovat zámek. Musíš na to mít samozřejmě správné nářadí - torx různých velikostí. Editováno: před 6 hodinami, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kefa Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Díky za odpověď. Na svazek mrknu. Trochu praxe mám tak snad to zvládnu. Trochu mě zaráží že již po pěti letech to začne blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.