Přejít na obsah

Škoda Superb combi 1.5tsi 110kw - zkušenosti

spartakcz

Doporučené příspěvky

Ahoj mám 1.5 tsi LaK liftback.

Motor mi stačí bez výhrady, perfektné sedačky, super svetlá, priestor + kufor ako každý Superb

Vadí mi že:

1.) Občas neštartuje (stalo sa mi to za pol roka asi 4x, rozsvietia sa všetky asistenty a proste nejde startovat, je treba to na 10-15 minut zamknúť a potom to uź funguje), že vraj bude opravené updatom softwaru. je tu o tom vlákno (motor 1.5 tsi)

2.) Trochu hlučnejši podvozok zozadu, tiež sa to ževraj rieši no za pol roka nevyriešili nič (tiež je tu o tom vlákno)

3.) Laure by som najradšej zakrútil krkom, nezmyselne sa občas pustí a začne tliachať hovadiny, keď jej poviem nech sa vypne tak sa na polminuty zasekne grr...

4.) Tešil som sa na otvárenie kufru nohou, no to viac nefunguje ako funguje už to ani neskúšam nech nevyzerám ako idiot. naopak už dvakrát ma to buchlo po hlave keď som nakladal náklad (dá sa aj zatvárať nohou) - teraz už mám reflexy vytrénované - pípa to keď to začne zatvárať

Ja by som si to auto za svoje peniaze nekúpil, v práci sa holt fasujú škodovky. 

Akože jazdí sa v tom super, ale tie veci čo som napísal ma neskutočne serú a aj prístup škody ktorá má na všetko čas, nič sa nerieši...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jake mate datumy vyroby? Ja 25.9.2024 a nemam ani jeden z vasich problemu. Mam auto temer bez chyby s vyjimkou

1. Vadny klimakompresor - vymenili na zaruku. 
2. 2x hlaska nefunkcnich parkovacich asistentu. A nejelo audio. Uspani pomuze. 
3. Obcas nejelo kessy zatahanim kliky - vycisteni ale vzdy pomuze. Takze to nwni jiz ani problem 

jinak naprava bez bouchani,zadne problemy se startovanim, laura jede jen kdyz chci ale spise ji nepouzivam. A kufr funguje 100% jeste se mi nestalo ze by to neslo otevrit nohou. 
jak to oteviras? Myslim kufr. 

vse popisovat asi je zbytecne takze jen k motoru. 
+tichy 

+spotreba (ted v zime 6 v lete 5-5.5) 18/19 gumy

+vykon (na brzde okolo 130kw)

+nezere vubec olej 

+oproti 140kw dislu v kterem jsem mel na testovaci jizde lehci cumak a proste se mi s nim jezdi o mnoho lepe po okreskach neni to tak tezkopadne. 
za me me nenapada nic v tuto chvili co by me na tom motoru stvalo. 

v dobe objednani nebyla moznost 2.0 tsi. No nelituji. Na 100ce jsem o sekundu pozdeji nez se silnejsimi motory a nejak mi to zily netrha. Ja jezdim jak mam navic mam dve male deti takze s nima litat 200 nebudu a na predjeti ma sily az az. 

najeto mam zatim 7500km…

Odkaz ke komentáři

Neviem kedy bol vyrobený, nafasoval som ho 7/2024.

Kufor som skusal otvarat jak som videl v ofiko videu Skoda, vlozim nohu pod kufor a dám ju zas dole, funguje mi to tak max v 30% pripadov.

Samozrejme keby som to skusil viackrat po sebe asi by sa to nakoniec otvorilo ale uz to nepouzivam.

Podvozok bucha, v servise mi povedali ze o tom vedia a je v rieseni, no za pol roka nic nevyriesili, nestartovanie dtto, vieme o tom bude update... keby som za to vysolil svojich 1 200 000 Kč tak by som bol pekne nasrany, takto to holt vydržím 🤷‍♂️ :D 

Bohuzial ked som konfiguroval auto tak uz nesiel stary superb ani kodiaq, inak by som bral radsej to a neriskoval porodne bolesti noveho modelu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...