martin 46 Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna zdravím měl bych na vás takovou otázku nikde jsem to tu nenašel ale jestli jsem to přehlédl tak se omlouvám.. jde mi o to že jsem si poslední dobou všiml že normálně vyrazím na cestu a voda se mi zahřeje tak na 55-60 stupňů záleží jak kdy a následně ručička spadne zase dolu a nějaký čas jí to trvá než začne zase stoupat.. voda se následně zahřeje na 90 stupňů a už žádný problém nenastane.. nevím si rady jestli je to normální vlastnost nebo třeba zlobí termostat.. dělá to jak se zapnutým topením tak s vypnutým.. jestli máte někdo nějaký nápad a bude mi ochoten poradit tak moc děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Je to normalne, pretoze v motore nie j elen jeden chladiaci okruh. So zvysujucou sa teplotou vody sa postupne otvara vodna pumpa a termostat, cim pusti vodu do vacsieho okruhu a moze sa znizit jej teplota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.