vormen Vloženo 16. Ledna Vloženo 16. Ledna Od podzimu 2024 nabízí VWFS novou službu Škoda Záruka Plus, tj. prodloužení záruky formou pojištění na auta po konci tovární záruky. Je tam několik variant a moznost vybrat spoluúčast. Mně od nich přišel mail s nabídkou, jelikož mně za měsíc končí záruka, co si o tom myslíte? 1 1 Citovat
Prof. Birkermaier Vloženo 16. Ledna Vloženo 16. Ledna Zajímavé. Dodám ještě web. Koukal jsem tak zběžně na pojistné podmínky, kupodivu je to nějaká filiálka od VW ve Francii, čekal jsem nějaké provařené filuty typu bnp paribas. Takže asi nezbývá, než počkat, jak se vyprofilují. Citovat
denial Vloženo 16. Ledna Vloženo 16. Ledna v tom tretom stlpci KOMFORT sa pise, ze oproti variante Jistota, su v komforte niektore veci vylucene ale stlpec Jistota tam nevidim ... predpokladam, ze podmienka platnosti je o.i. dalsia povinna pravidelna navsteva autorizovaneho servisu s prehliadkami u nich Citovat
altra Vloženo 17. Ledna Vloženo 17. Ledna Nevyužil jsem. 8t pod polštářem každý rok je jistější. Citovat
vormen Vloženo 18. Ledna Autor Vloženo 18. Ledna Taky do toho nejdu. Kdyby to byla tovární záruka, tak snad, ale jak je v názvu pojištění, to je vždy průser. 1 Citovat
boonno Vloženo 20. Ledna Vloženo 20. Ledna Jo taky mi to přišlo, ale když si člověk přečte podmínky, tak mi vychází lépe současné pojištění co mám. Navíc už z principu se mi nelíbí něco, co se nazývá zárukou, ale je to jen pojištění. Takže to se zárukou nijak nesouvisí a žádnou záruku člověk ani nemá. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.