White Shark Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna (editace) Dobrý den, bude pasovat a fungovat. Popřípadě co na to autorizovaný servis a stk. For Skoda Fabia MK4 2020 2021 2022 2023 2024 Automatic Start Stop System Off Closer Close Control Sensor Plug Smart Cancel - AliExpress 34 Editováno: 25. Ledna, autor: White Shark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biglogi Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Přesně tenhle mi přišel, chci ho v týdnu namontovat. Modul ze Scaly mi nefungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února @biglogi Tešim se na vysledky ktere nspišeš tady ve vlakně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biglogi Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Tak funguje konečně bez problému. Sotva je klíč v poloze zapalování, už se start-stop deaktivuje. Dostat se k tlačítku byl pro mě docela pain, musel jsem nadzvednout celý středový panel. Jestli je nějaká jednodušší cesta, tak s chutí do toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White Shark Vloženo 12. Února Autor Sdílet Vloženo 12. Února (editace) Dnes taky dorazil, Jen nebyl by nějaký podrobnější návod jak vymontovat ty tlačítka. Mám sice obrázek demontáže, ale nedaří se. Editováno: 12. Února, autor: White Shark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo Sobota v 08:15 Sdílet Vloženo Sobota v 08:15 Tato přechodku na pamět' nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.