Kondy07 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami (editace) Zdravím, poprosil bych o radu. Jedná se o vozidlo: Škoda Octavia 3 RS 2.0TDI DSG Najeto 180k Tankována pouze Verva. Vozidlo při jízdě většinou na dálnici z ničeho nic při sešlápnutí plynového pedálu začne škubat, když nohu z plynu sundám cukání přestane. Žádná chyba se při tomto nezobrazí ani na palubce při jízdě ani při napíchnutí na diagnostiku. Někdy mi vozidlo spadne do nouzového režimu přičemž se rozbliká žhavění, nic jiného se nerozsvítí, po zastavení vozidla vypnutí motoru a znovu nastartování žádná chyba nesvítí. První diagnostika ukázala chybu na 3 a 4 vstřikovací jednotce, kdy mi bylo v servisu sděleno, že vstřiky to v žádném případě nebudou, jelikož by to dělalo stále, a ne jednou za čas. Druhá diagnostika zase po nějakém čase ukázala toto: Chyba P029900 - regulace plnícího tlaku - regulační limit nedosažen - Přerušovaný/nesouvislý Chyba P029900 - Řízení plnícího tlaku - regulační mez nedosažena - Přerušovaný/nesouvislý Chyba P219500 - Lambda-sonda 1. řada válců - chudá směs - přerušovaný/nesouvislý Po prvním případu jsem vyměnil ve vozidle všechny filry + olej. Problém stále trvá, měl jsem to u více mechaniků a žádný zatím nedokázal přesně určit čím by to mohlo být na oko vypadají všechny součástky v pořádku. Dále již vyměněna Lambda sonda + nové turbo. Rád bych se zeptal, zda někdo neřešil stejný nebo podobný problém popřípadě jak to nakonec vyřešil. Předem děkuji za jakoukoli odpověď :)) Editováno: před 2 hodinami, autor: Kondy07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.