olaf Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak jsem sehnal jednotku konfortu 1C0 959 799B nevíte někdo co znamená pismeno B,neni to kod nějake výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak jsem sehnal jednotku konfortu 1C0 959 799B nevíte někdo co znamená pismeno B,neni to kod nějake výbav. komfortní jednotka 3generace. presto tvuj dotaz nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 s DO s CAN comunikací s panelem přístrojů a možná alarmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 to jsem chtěl vědět dekuji, a da se přes vag zistit jesli tam ten alarm je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 zamkni auto a nech si otevřené okénko a za minutu strč ruku do auta a zkus tam trochu zamávat rukou kolem rádia. Když to houkat nebude, tak tam alarm nemáš, když jo, tak bych doporučil mít po ruce klíčky na vypnutí. A nepotřebuješ ani VAG Jinak pokud to chceš ověřit kabelem, tak si načti komfortku a podívej se do jejího označení. Pokud to začíná 4P nebo 3X, tak alarm nemáš, pokud 4X, 45, CV nebo CQ, tak by tam alarm být měl. Aspoň tak jsem to vyčetl z etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 když sehnal někde komfortku tak asi nebude mít ve svém autě čidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 a proč tak složitě.Napíchni na vag a v přizpůsobení nastav pípnutí při zamčení.pokud pípne,je v autě alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) Mno třeba přečíst paměť závad - jestli to zkouší sirénu a vnitřní čidla... Editováno: 25. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Cau Olafe, muzu se zeptat kde a za kolik si sehnal tu komfortku? Dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 koupil jsem to odtipka co jsem od něj kupoval interier a klimatronic.jednotka vyšla na 500 kc,ale byl to takovej balíček a potřeboval se toho zbavit,byli u toho i mozky dveří zámky s vys. klíčem , maxidot zamek zpátečky a to vše stalo 3800 kc i stou jednotkou. Takže max spokojenost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 koupil jsem to odtipka co jsem od něj kupoval interier a klimatronic.jednotka vyšla na 500 kc,ale byl to takovej balíček a potřeboval se toho zbavit,byli u toho i mozky dveří zámky s vys. klíčem , maxidot zamek zpátečky a to vše stalo 3800 kc i stou jednotkou. Takže max spokojenost . Hele a to k ty komfortce musi bejt i maxidot?...z cehoz by u me vyplyvaly i jine budiky. A do toho uz by se mi moc nechtelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Ne ne nemusí ,ale za ten peníz co jsem to koupil to tam přece ležet nenechám.A zase to bude vypadat trochu líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.