Publikováno Únor 2Úno 2 Zdravím, mám Octavii 1 1.9tdi a měl jsem zaseklý klíč. Vyměnil jsem komplet spínačku a auto mi startuje, ale když otočím klíč tak mi to vyjede normálně do otáček a pak spadne motor. Olej, pojistky i spoje elektriky jsou v zkontrolované. Tak jestli někdo neměl podobný problém či neví co s tím, Díky
Únor 3Úno 3 Co znamená "otočím klíč tak mi to vyjede normálně do otáček" ? Nezapomněl jsi zapojit svorkovnici na snímací cívku imobilizéru?
Únor 3Úno 3 @raxist23 Ahoj, ten hodně nešťastný a nic neříkající název tématu jsem ti upravil. Navíc mi přijde, že tohle se spíš týká elektriky než motoru. Takže přesunuto do příslušné sekce. Jinak bych to taky viděl na problém s imobilizérem, když motor naskočí a pak se hned vypne.
Únor 3Úno 3 ak si vymenil spinacku za inu aj s inym klucom tak imobilizer , daj blizko stary kluc a skus s nim
Únor 3Úno 3 Pojem "komplet" spínačku jsem přehlédl. No jestli je vyměněn i klíček a není přizpůsoben, tak je to vcelku jasný,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.