raxist23 Vloženo 2. Února Sdílet Vloženo 2. Února Zdravím, mám Octavii 1 1.9tdi a měl jsem zaseklý klíč. Vyměnil jsem komplet spínačku a auto mi startuje, ale když otočím klíč tak mi to vyjede normálně do otáček a pak spadne motor. Olej, pojistky i spoje elektriky jsou v zkontrolované. Tak jestli někdo neměl podobný problém či neví co s tím, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února Co znamená "otočím klíč tak mi to vyjede normálně do otáček" ? Nezapomněl jsi zapojit svorkovnici na snímací cívku imobilizéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února @raxist23 Ahoj, ten hodně nešťastný a nic neříkající název tématu jsem ti upravil. Navíc mi přijde, že tohle se spíš týká elektriky než motoru. Takže přesunuto do příslušné sekce. Jinak bych to taky viděl na problém s imobilizérem, když motor naskočí a pak se hned vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února ak si vymenil spinacku za inu aj s inym klucom tak imobilizer , daj blizko stary kluc a skus s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února Pojem "komplet" spínačku jsem přehlédl. No jestli je vyměněn i klíček a není přizpůsoben, tak je to vcelku jasný, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.