djR Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Poradi mi nekdo, jak zobrazit na virtualnim cockpitu celkove najete kilometry a prumernou spotrebu? Prepinam mezi dlouhodobe/od startu/od natankovani a cekal bych, ze "Dlouhodobe" ukaze tyhle hodnoty, ale nesouhlasi to s tim, co to ukazuje pri vypnuti motoru/vystoupeni z vozu. Napr. na obrazku je videt 45km (pote, co jsem zkousel ruzne prepinat a nahodou prisel na to, ze se to da vynulovat), ale pred vynulovanim to ukazalo ~400km a pritom jsem uz mel pres 3000 najetych km. Ze zacatku to ukazalo spravne, pak z niceho nic jen par set km (nebylo to vynulovano), po par dnech zase spravne, a pak zase jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Zkus vypnout vyhřívání volantu a tempomat. U starších kokpitů to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peso Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami U predchozich VW / Skoda pocitadel se dlouhodobe samo resetovalo bud po 9999km a/nebo po kumulaci 99hodin jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.