djR Vloženo Pondělí v 15:44 Sdílet Vloženo Pondělí v 15:44 Poradi mi nekdo, jak zobrazit na virtualnim cockpitu celkove najete kilometry a prumernou spotrebu? Prepinam mezi dlouhodobe/od startu/od natankovani a cekal bych, ze "Dlouhodobe" ukaze tyhle hodnoty, ale nesouhlasi to s tim, co to ukazuje pri vypnuti motoru/vystoupeni z vozu. Napr. na obrazku je videt 45km (pote, co jsem zkousel ruzne prepinat a nahodou prisel na to, ze se to da vynulovat), ale pred vynulovanim to ukazalo ~400km a pritom jsem uz mel pres 3000 najetych km. Ze zacatku to ukazalo spravne, pak z niceho nic jen par set km (nebylo to vynulovano), po par dnech zase spravne, a pak zase jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo Pondělí v 18:20 Sdílet Vloženo Pondělí v 18:20 Zkus vypnout vyhřívání volantu a tempomat. U starších kokpitů to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peso Vloženo Pondělí v 21:44 Sdílet Vloženo Pondělí v 21:44 U predchozich VW / Skoda pocitadel se dlouhodobe samo resetovalo bud po 9999km a/nebo po kumulaci 99hodin jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djR Vloženo včera v 09:56 Autor Sdílet Vloženo včera v 09:56 (editace) Vypnuti zahrivani volantu a tempomatu nepomohlo. Editováno: včera v 09:57, autor: djR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo včera v 11:07 Sdílet Vloženo včera v 11:07 bavite se o dvou ruznych vecech. celkove kilometry vozidla. ty byvaji (u starsich aut) zobrazeny tam, kde jsou na fotce ty symboly dole (auto mezi pruhy a vyhrivani apod). nevim, kde to ma byt zde. spotreba k celkovym km nikde neni. dlouhodoba spotreba a km - to si zije svojim zivotem. obca se to nuluje. jak nekdo psal, po dosazeni km nebo casu ... nema to nic spolecneho s celkovymi km vozidla. je to jedna volba ze tri - jizda od tankovani-dlouhodoba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo včera v 11:10 Sdílet Vloženo včera v 11:10 S ACC je potřeba třetí páčku zatlačit do poslední polohy, aby symbol ACC zmizel, pokud se nepletu. 🤔 Bez aktivního tempomatu (a možná i výhřevu) by se měl celkový nájezd zobrazit na jejich místě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djR Vloženo před 11 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 11 hodinami Hlavne mi jde o ten celkovy km; spotreba zas tak presna stejne neni. Tak nic; budu muset vypnout motor, kdyz budu chtit, kolik ma najeto. (Vim, jak vypnout ACC, ale to nepomaha). Diky vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Asi to teda bude opravdu tak, že u posledních modelů už to prostě zobrazit nejde. 🙁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiaq8 Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Celkove kilometry jsou na infotainmentu pod ikonkou vozidla, podkategorie Stav, vpravo nahore (prepinani mezi celkove km a ujeta vzdalenost). Na obrazovce pred ridicem jsem to taky nenasel, jen jak rikas, po vypnuti motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiaq8 Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Tak edit - jde to nastavit na leve casti (z pohledu ridice). Dvakrat stistknout prave kolecko na volantu a pak otacenim lze najit/ponechat zobrazenou celkovou vzdalenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami A taky v aplikaci MyŠkoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.