johnk Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Mám najeto téměř 300 tisic km a chystám se na výměnu setrvačníku. Koukám po eshopech a v nabídkách se objevují setrváky LUK, Valeo a Sachs. Mám možná hloupý dotaz. Mohu si vybrat jaký chci, nebo je potřeba použít konkrétního výrobce? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Ahoj, téma jsem ti přesunul do obecné motorové sekce a trochu upravil název. LuK je, myslím, montovaný z výroby. Každopádně Sachs ani Valeo nebudou špatná volba. Pokud má někdo víc informací nebo zkušenosti z výměny, může mě opravit. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo před 11 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 11 hodinami Děkuji, takže lze použít Luk/Sachs/Valeo dle výběru? A ještě dotaz, je dobré rovnou vyměnit sadu spojek, přestože nekloužou a DSG řadí perfektně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami u mna to bolo takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.