Publikováno Únor 6Úno 6 Ahoj, objednal jsem celoroční gumové koberce na Octavia 4FL. Bohužel po nasazení koberce u řidiče to vypadá, že je otvor pro ukotvení oproti látkovým posunut cca o centimetr a koberec tak udělá bouli. Navíc ten materiál? Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo to byl jen špatný kus? Případně tip na nějaké lepší (kvalitnější) gumové koberce? Díky.
Únor 6Úno 6 Autor Samozřejmě. Látkové jsem dostal k vozu při převzetí. Gumové jsem objednával z eshopu škoda.
Únor 6Úno 6 @spartakcz i koberce mají omezení ohledně výbavy nebo motoru (konkrétně e-tec a ostatní). Koukni se jaký koberečky si přesně objednal. Ja jsem si objednal opět koberečky Prestige, ty my vyhovují.
Únor 7Úno 7 Autor Vyřešeno - vrátil jsem v zákonné lhůtě 14 dní. Nicméně nemá někdo tip na nějaké koberce na zimní období? Ideálně gumové?
Únor 7Úno 7 Podle aktualniho PDF prislusenstvi, tak origo s sedym napisem: 5E4 061 500 resp. 5E4 061 500A | pro vozy s mild-hybridním pohonem tyto pak jsou s cervenym napisem ale nejsou pro MHEV 5E4 061 500B
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.