spartakcz Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Ahoj, objednal jsem celoroční gumové koberce na Octavia 4FL. Bohužel po nasazení koberce u řidiče to vypadá, že je otvor pro ukotvení oproti látkovým posunut cca o centimetr a koberec tak udělá bouli. Navíc ten materiál? Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo to byl jen špatný kus? Případně tip na nějaké lepší (kvalitnější) gumové koberce? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @spartakcz a oboje jsou originální koberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Samozřejmě. Látkové jsem dostal k vozu při převzetí. Gumové jsem objednával z eshopu škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @spartakcz i koberce mají omezení ohledně výbavy nebo motoru (konkrétně e-tec a ostatní). Koukni se jaký koberečky si přesně objednal. Ja jsem si objednal opět koberečky Prestige, ty my vyhovují. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.