Octavia31 Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Hlásilo mě to chybu na klapce čerstvého vzduchu (V425), tak jsem klapku vymontoval. Pročistil potenciometr a dál nazpět. Po kalibraci klapek chyba zmizela. Přikládám pár fotek. Musí se povolit odkládací schránka spolujezdce a v pravém horním rohu v palubce je klapka schovaná. Na ty dva šroubky co klapku drží je špatný přístup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo před 10 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 10 hodinami Ještě dám foto toho potenciometru. Neví někdo kde by se dal koupit nový, případně celý plošný spoj. Na starší provedení jsem našel že se dá koupit. Netuším jak dlouho vydrží to vyčištění, lepší by byla jeho výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami tu kalibraciu si robil cez vcds, ci si cez klimapanel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.