Leden 20, 200718 r Hoši taky bych potřeboval něco udělat z kolama,jsou lehce škráblí a na jednom se mi protrhla taková ta ochraná folie nebo co to je a dostává semi pod to voda. Kdyby ste někdo věděl co stim,nebo kde mi to daj do kupy dejte vědět.dííík Praha a okolí,no problem!
Leden 21, 200718 r Někde jsem měl kontakt na jednoho maníka z Teplic co prodával 1 disk nový nepoškrábaný. Chtěl jsem ho pro sebe, ale já mám ještě starší L&K které nebyly tak lesklé... Tak kdyby byl zájem ozvěte se. Chtěl za něj tuším 500,-
Leden 21, 200718 r Autor Mě nejde o ty kola,mám 18",akle chci je do tak nějak podobný barvy,no koukám že asi nic no
Leden 21, 200718 r Co já vím tak stříkání chromem dělají třeba tady: Bestway Valašské Meziříčí. Ale za tu cenu si radějí koupím hotový chromovaný kola!
Leden 21, 200718 r Co já vím tak stříkání chromem dělají třeba tady: Bestway Valašské Meziříčí. Ale za tu cenu si radějí koupím hotový chromovaný kola! Jo asi to bude pěkný ,ale těch peněz.
Leden 21, 200718 r Autor Jojo díky,ale to je jen klasika chrom a já bych rád ten zakouřenej.A ta cena,já padám.
Leden 22, 200718 r Ty kola by také šli vyleštit a pak dát pod lak to vyjde určitě levněji.. To každopádně,ale potřeboval bych nějákej kontakt na firmu která to dělá,protože leštit to doma je o ruce a na strašně dlouho.
Leden 22, 200718 r To jo no jedno kolo dělám tak 3-4 hodiny.. Navíc tam mám takový ty šroubky po obvodu,jakože jsou dvoudílny a límec jako kráva. ,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.