Bageta Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Nevíte o nějaký firmě Praha a okolí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Hoši taky bych potřeboval něco udělat z kolama,jsou lehce škráblí a na jednom se mi protrhla taková ta ochraná folie nebo co to je a dostává semi pod to voda. Kdyby ste někdo věděl co stim,nebo kde mi to daj do kupy dejte vědět.dííík Praha a okolí,no problem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Nikdo ste si kluci nenechal někde nově stříkat kola??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Někde jsem měl kontakt na jednoho maníka z Teplic co prodával 1 disk nový nepoškrábaný. Chtěl jsem ho pro sebe, ale já mám ještě starší L&K které nebyly tak lesklé... Tak kdyby byl zájem ozvěte se. Chtěl za něj tuším 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Mě nejde o ty kola,mám 18",akle chci je do tak nějak podobný barvy,no koukám že asi nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Co já vím tak stříkání chromem dělají třeba tady: Bestway Valašské Meziříčí. Ale za tu cenu si radějí koupím hotový chromovaný kola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Co já vím tak stříkání chromem dělají třeba tady: Bestway Valašské Meziříčí. Ale za tu cenu si radějí koupím hotový chromovaný kola! Jo asi to bude pěkný ,ale těch peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Jojo díky,ale to je jen klasika chrom a já bych rád ten zakouřenej.A ta cena,já padám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty kola by také šli vyleštit a pak dát pod lak to vyjde určitě levněji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty kola by také šli vyleštit a pak dát pod lak to vyjde určitě levněji.. To každopádně,ale potřeboval bych nějákej kontakt na firmu která to dělá,protože leštit to doma je o ruce a na strašně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To jo no jedno kolo dělám tak 3-4 hodiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To jo no jedno kolo dělám tak 3-4 hodiny.. Navíc tam mám takový ty šroubky po obvodu,jakože jsou dvoudílny a límec jako kráva. , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.