kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Napad mě tenhle post pač ho maj kokavaci takze proc ne fabiaci Zajimalo by mě co třeba potkáte na ulicích nejaký pekný fabky a třeba nějaky fakt tuzingovky Tak sem hazejte fotky at se vsichni muzem pokochat Majitelé vyfocených fabek muzou bejt radi ze se lidem libi tak snad kamenovat nebudou kdzy se tu ukaze i jejich fabka .. Editováno: 20. leden 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 no a přidávám první já Já vim seriovka ale děsně se mi libi eReSo no Proto sem ho před kauflandem musel tolikrat oblejzat a fotit Fakt fešný autičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) no majitel musi bejt rad ze ji ma Já bych teda byl A hezky na zimáčkách Editováno: 20. leden 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Prdelka,rv asi 04 jesi se nepletu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Další fabka v body kitu RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Kraska,taky Až na ty kliky super Editováno: 20. leden 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Prdelka,rv asi 04 jesi se nepletu .. já bych řekl do 04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 anry:máš pravdu do 04,od 05 se delali uz z fecelift svetlama,snad nic jinyho fecelift na nich nebyl .. Bo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Kodemi:tak za to , ze jsi fotil moji slepici bez meho spuhlasu, tak te zastrelim a pak budu zalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Grygy:Ta je tvoje ? Hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Grygy:Ta je tvoje ? Hezká Neni zadna, ftipkuji :DNastesti jsi z jineho konce CR Editováno: 20. leden 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Grygy:Naštěstí? To ti teda pěkně děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ta cervena ma navic lakovanej drzak predni RZ - pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 JA to mam taky nalakovane, ale v blacku Coz neni ani moc poznat, ale sralo me , kdyz n a tom byly cmouhy od lestenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 JA to mam taky nalakovane, ale v blacku Coz neni ani moc poznat, ale sralo me , kdyz n a tom byly cmouhy od lestenky hmm, ja mam taky blacka, ale lakly to nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Krásné fotky ale vidět tě jak se mi motáš kolem auta tak beru vidle.... Ta červená je fakt nice, dokonce mi u ní ani nevadí ty kliky Ale jen pro info. zkuste na těch fotkách mazat SPZky at někoho kdyžtak nenaserete, víte jaká je doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 z lopatu po chrbate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 nota:no abys nedostal ty.. Tak nes**r a uprav si podpis je hrozne dlouhej,kdyz tak se stim nauc zachazet.. Bejt moderator tak uz mas full varovani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Dneska už jedno dostal tak až zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Foto č.1 - podľa ŠPZ je tá vľavo jedna z prvých Fabií predaná na Slovensku Tá vpravo bola moja, 2. v poradí Editováno: 20. leden 2007, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Zatiaľ Fabia s najväčším počtom najazdených km, ktorú som mal možnosť odskúšať. Prekvapivo, bola v celku dobrej kondícii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Zaujímavý Praktik - namiesto zaplechovaných okien má aj vzadu okná sklenené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Dve strešné okná sú lepšie, než jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.