Publikováno Leden 20, 200718 r Napad mě tenhle post pač ho maj kokavaci takze proc ne fabiaci Zajimalo by mě co třeba potkáte na ulicích nejaký pekný fabky a třeba nějaky fakt tuzingovky Tak sem hazejte fotky at se vsichni muzem pokochat Majitelé vyfocených fabek muzou bejt radi ze se lidem libi tak snad kamenovat nebudou kdzy se tu ukaze i jejich fabka .. Upraveno Leden 20, 200718 r od kodemi
Leden 20, 200718 r Autor no a přidávám první já Já vim seriovka ale děsně se mi libi eReSo no Proto sem ho před kauflandem musel tolikrat oblejzat a fotit Fakt fešný autičko
Leden 20, 200718 r Autor no majitel musi bejt rad ze ji ma Já bych teda byl A hezky na zimáčkách Upraveno Leden 20, 200718 r od kodemi
Leden 20, 200718 r Autor anry:máš pravdu do 04,od 05 se delali uz z fecelift svetlama,snad nic jinyho fecelift na nich nebyl .. Bo ano?
Leden 20, 200718 r Kodemi:tak za to , ze jsi fotil moji slepici bez meho spuhlasu, tak te zastrelim a pak budu zalovat
Leden 20, 200718 r Grygy:Ta je tvoje ? Hezká Neni zadna, ftipkuji :DNastesti jsi z jineho konce CR Upraveno Leden 20, 200718 r od Grygy
Leden 20, 200718 r JA to mam taky nalakovane, ale v blacku Coz neni ani moc poznat, ale sralo me , kdyz n a tom byly cmouhy od lestenky
Leden 20, 200718 r JA to mam taky nalakovane, ale v blacku Coz neni ani moc poznat, ale sralo me , kdyz n a tom byly cmouhy od lestenky hmm, ja mam taky blacka, ale lakly to nemam
Leden 20, 200718 r Krásné fotky ale vidět tě jak se mi motáš kolem auta tak beru vidle.... Ta červená je fakt nice, dokonce mi u ní ani nevadí ty kliky Ale jen pro info. zkuste na těch fotkách mazat SPZky at někoho kdyžtak nenaserete, víte jaká je doba
Leden 20, 200718 r Autor nota:no abys nedostal ty.. Tak nes**r a uprav si podpis je hrozne dlouhej,kdyz tak se stim nauc zachazet.. Bejt moderator tak uz mas full varovani..
Leden 20, 200718 r Foto č.1 - podľa ŠPZ je tá vľavo jedna z prvých Fabií predaná na Slovensku Tá vpravo bola moja, 2. v poradí Upraveno Leden 20, 200718 r od Igor
Leden 20, 200718 r Zatiaľ Fabia s najväčším počtom najazdených km, ktorú som mal možnosť odskúšať. Prekvapivo, bola v celku dobrej kondícii...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.