pentadius Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 třílitrová Fabie To vypadá, že spíš jezdí se třemi promilemi ... podle toho tuzingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Zajímavý námět na specifická kola na Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 vyzera to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 vyzera to dobre Líbí se mi, že si s tím tak vyhrál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 vyzera to dobre Líbí se mi, že si s tím tak vyhrál ... to jo, ale výsledek je hnuj, mě se to ani trochu nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 to jo, ale výsledek je hnuj, mě se to ani trochu nelíbí Určitě by to vypadalo, líp třeba kdyby to bylo celý modrý, třeba jako tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Osobne se mne to take vubec nelibi, zkazeny dojem z auta (mluvim o te modre). Kola ve stejne barve karoserie, nevim ,nevim. U cerne nebo bile barvy bych to je ste zkousl, ale jine barvy jsou mne nejak proti srsti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Mít kryty kol v barvě vozidla se mi moc nelíbí. Když je člověk nechá v tý stříbrný (myslim teď originály) tak tím nic nezkazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Osobne se mne to take vubec nelibi, zkazeny dojem z auta (mluvim o te modre).Kola ve stejne barve karoserie, nevim ,nevim. U cerne nebo bile barvy bych to je ste zkousl, ale jine barvy jsou mne nejak proti srsti. Už se na tom pracuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Osobne se mne to take vubec nelibi, zkazeny dojem z auta (mluvim o te modre).Kola ve stejne barve karoserie, nevim ,nevim. U cerne nebo bile barvy bych to je ste zkousl, ale jine barvy jsou mne nejak proti srsti. Už se na tom pracuje ... Predpokladam, ze u te zlute jsou kryty VT (v tom pripade velmi povedene VT), nebo jsou opravdu zlute v realu? Napadne se RS podoba tve Fabce. Nechal bych kryty stribrne, vyniknou vic, zas na druhou stranu zlute asi nikdo neukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Osobne se mne to take vubec nelibi, zkazeny dojem z auta (mluvim o te modre).Kola ve stejne barve karoserie, nevim ,nevim. U cerne nebo bile barvy bych to je ste zkousl, ale jine barvy jsou mne nejak proti srsti. Už se na tom pracuje ... Predpokladam, ze u te zlute jsou kryty VT (v tom pripade velmi povedene VT), nebo jsou opravdu zlute v realu? Napadne se RS podoba tve Fabce. Nechal bych kryty stribrne, vyniknou vic, zas na druhou stranu zlute asi nikdo neukradne Jj, máš pravdu. Je to reál Ale jedním ze zásadnějších důvodů bylo i to možné čmajznutí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 fotka to teda nejni, ale tohle červený RSo už jsem někde viděl nejni nad to fabuli pořádn protáhout trubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) fotka to teda nejni, ale tohle červený RSo už jsem někde viděl nejni nad to fabuli pořádn protáhout trubky Nevím na co kliknout, aby se mi to video rozjelo. Moc to youtube neznám a vypadám teď jako Kluci, poraďte ... Editováno: 9. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 fotka to teda nejni, ale tohle červený RSo už jsem někde viděl nejni nad to fabuli pořádn protáhout trubky Nevím na co kliknout, aby se mi to video rozjelo. Moc to youtube neznám a vypadám teď jako Kluci, poraďte ... nevim co mas na mysli,ale staci kliknout na ten odkaz co tu dal Milos a hned ti to najede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 fotka to teda nejni, ale tohle červený RSo už jsem někde viděl nejni nad to fabuli pořádn protáhout trubky Nevím na co kliknout, aby se mi to video rozjelo. Moc to youtube neznám a vypadám teď jako Kluci, poraďte ... nevim co mas na mysli,ale staci kliknout na ten odkaz co tu dal Milos a hned ti to najede A jen tím kliknutím na odkaz se to video automaticky spustí?? Že oni ty potovory ajťácký nám zakázali sledovat videa z netu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 fotka to teda nejni, ale tohle červený RSo už jsem někde viděl nejni nad to fabuli pořádn protáhout trubky Nevím na co kliknout, aby se mi to video rozjelo. Moc to youtube neznám a vypadám teď jako Kluci, poraďte ... nevim co mas na mysli,ale staci kliknout na ten odkaz co tu dal Milos a hned ti to najede A jen tím kliknutím na odkaz se to video automaticky spustí?? Že oni ty potovory ajťácký nám zakázali sledovat videa z netu ... jj staci jen kliknout,je mozne ze mas blokaci,nebo nechybi ti napr zasuvny modul?youtube jede pres flash media player.Jina videa ti jedou,nebo jen tohle?Pri nejhorsim az doma no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 jj staci jen kliknout,je mozne ze mas blokaci,nebo nechybi ti napr zasuvny modul?youtube jede pres flash media player.Jina videa ti jedou,nebo jen tohle?Pri nejhorsim az doma no Videa mi jedou jen přes WMP, a teď jsem byl na toaletě a zásuvný modul mi nechybí Ale zkusím stáhnout ten flash media player Asi budeš mít pocit, že jsem divnej, ale PC má jen v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 jj staci jen kliknout,je mozne ze mas blokaci,nebo nechybi ti napr zasuvny modul?youtube jede pres flash media player.Jina videa ti jedou,nebo jen tohle?Pri nejhorsim az doma no Videa mi jedou jen přes WMP, a teď jsem byl na toaletě a zásuvný modul mi nechybí Ale zkusím stáhnout ten flash media player Asi budeš mít pocit, že jsem divnej, ale PC má jen v práci tak tenhle zasuvny modul do kompu asi nedostanes zkus to blokace na icq komunikatory jsou normalni,ale ze by aji video,to se mi nezda ne to si urcite nemyslim,kazdy ma to svoje o co se zajima a nemuzeme vsichni vedet vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 u nás v práci máme taky blokace na youtube, ale je fakt že to je asi na celý stránky... ale icq tam v poho kluci používaj, já si to zatím nelajznul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 u nás v práci máme taky blokace na youtube, ale je fakt že to je asi na celý stránky... ale icq tam v poho kluci používaj, já si to zatím nelajznul jj blokaci si nastavis na jakykoliv seznam stranek, ktere nechces aby tvoji poddani v praci sledovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 jj staci jen kliknout,je mozne ze mas blokaci,nebo nechybi ti napr zasuvny modul?youtube jede pres flash media player.Jina videa ti jedou,nebo jen tohle?Pri nejhorsim az doma no Videa mi jedou jen přes WMP, a teď jsem byl na toaletě a zásuvný modul mi nechybí Ale zkusím stáhnout ten flash media player Asi budeš mít pocit, že jsem divnej, ale PC má jen v práci tak tenhle zasuvny modul do kompu asi nedostanes zkus to blokace na icq komunikatory jsou normalni,ale ze by aji video,to se mi nezda ne to si urcite nemyslim,kazdy ma to svoje o co se zajima a nemuzeme vsichni vedet vsechno Nemáš to video v mailu, že bys mi ho poslal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 u nás v práci máme taky blokace na youtube, ale je fakt že to je asi na celý stránky... ale icq tam v poho kluci používaj, já si to zatím nelajznul ICQ je u nás taky mrtvý Jo holt máme ajťíky jako v Pentagonu, kéž by to tak bylo ve všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: nemáš náhodou ten prográmek jak s ním jdou stahovat videa z youtube? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: nemáš náhodou ten prográmek jak s ním jdou stahovat videa z youtube? tak to nemam,ale muzu mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.