Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 11150? vy nás ale zásobujete, pane Karfík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoLV Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 mám ju mesiac,no dúfam že bude poslúchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) To je moje Fabuška,nedávno jsem dělal barvení bubnů,brzdiče nechám originál stříbrné. Editováno: 13. Červenec 2008, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Hmm neviem ako to nazvat. Tuning alebo tuzing? Priklanam sa k tomu druhemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Sranki: chudák malá červená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 (editace) Hmm neviem ako to nazvat. Tuning alebo tuzing?Priklanam sa k tomu druhemu není to sněžnej pluh?: Editováno: 5. Srpen 2008, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tu(n)ing lapmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 No kdyby jenom ty lampy...co to má na tý střeše :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 hnusnej polskej blivajz, nechápu jak si to mužou na auto dát.. lampy taky mrdozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 fááááábuša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... Editováno: 7. Srpen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 fááááábuša božeee...dej to pryyč....nesnáším novou Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... Mirečku tomu se říká závist :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... no jo sedan.., to už mluví zafšechno tam je jedno jestli má lopatu na kufru nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 maca, kláca: mira: chudák sedánek krtek6: tak se na to nekoukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... jak žehlící prkno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) jak žehlící prkno.. co ty víš...třeba provozuje mandlovnu btw..co to máš na tom obrazku?..kdes vzal toho krtka?? ja ho chcííííí Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Hmm neviem ako to nazvat. Tuning alebo tuzing?Priklanam sa k tomu druhemu Jednoznačně tuning. Nevím, co se Vám na to nelíbí. Mít to v garáži, chodíte se každou chvíli kochat, takhle jen závidíte. Podle mě je to pecka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Možná si koukal na jiný foto...jina by jsi to nemohl napsat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Možná si koukal na jiný foto...jina by jsi to nemohl napsat :-) třeba má šedej zákal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 co ty víš...třeba provozuje mandlovnu btw..co to máš na tom obrazku?..kdes vzal toho krtka?? ja ho chcííííí se koukni ke mě do topicu.. je to normál koberec z kobercářství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 se koukni ke mě do topicu.. je to normál koberec z kobercářství paráááda....jsem motivovááán ..a silně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Jednoznačně tuning. Nevím, co se Vám na to nelíbí.Mít to v garáži, chodíte se každou chvíli kochat, takhle jen závidíte. Podle mě je to pecka!! Keby to nalakoval nepoviem pol slova, ale takto EE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tAk CO TŘEBA KOMBI.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Dobrý, jen tomu chybjej mlhovky (dal bych kulatýýý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.