Petta Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Keby to nalakoval nepoviem pol slova, ale takto EE Vždyť je to katastrofa, lak nelak. Dělal jsem si srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tAk CO TŘEBA KOMBI.? no aspoň už je to normální auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tak tohodle solidniho TURERA sem nasel na profilu, co rikate, to auto nema chybu ze A popis tam ma : Moje kjasne - jak nejake male decko hold posudte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 PS: jedna nalepka = 6kW vykonu, tak si to spocitejte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Taky něco přihodím z dnešního leteckého dne: Moc pěkná a ty kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 off-road hlavně ty kola nesnášim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 off-road hlavně ty kola nesnášim mě se líbííí.....aspo tedka vím jak vypadají na fabii....chtělo by to ještě fotku na stříbrné...mě na těch kolech štve, že za 4ks dáš skoro 20 000,- bez gum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 hlavně ty kola už má kde kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 to je pravda, tyhle kola se hrozně rychle provařili a dneska kdo ma trochu peněz a nechce jen klasický stříbrný kola tak si kupuje tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 to fakt si nechám "jen" klasický stříbrný kola než tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Vždyt je daleko hezčích stříbrných, než tyhle černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 hele, mě se ty kola taky líbí, ale je jich už fakt moc.. to vyjde nastejno si koupit origo liťáky od Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 to fakt si nechám "jen" klasický stříbrný kola než tohle.. kláco já to nemyslel, jako že stříbrný jsou horší, ale někomu se líběj tmavý kola, mě se víc líběj stříbrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Víte co je na týhle fabce zajímavýho??? Je focená přímo v centru Monaka, všude okolo stáli Ferárka, BMW, Maserati atd, a mezi nima fábka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ty kola fakt uz museji davat k nakupu v tescu ze jich je opravdu mraky, ale nekterym autum to slusi treba tady fabce zrovna jo, jinak by mozna chtela trosku slozit k zemi ale fesna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tuhle jsem našel v PC, je to ze srazu ve Vyškově - jinak tedy k pořádnýmu autu patří pořádný motor, k motoru pořádný výfuky, k tomu kola a nakonec do auta maskota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak to chudak fabka, ty vyfuky by nebyly mozna spatny kdyz by se k nim dodelal zbytek, ale dostal me i ten nabis z opela oegy B nebo z calibry po faceliftu ten 2.5 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Taky jeden úlovek, když jsem šel onekdá v České na námko, mě se to RSko líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 ziadna uprava fotky je to skutocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Další úlovek dnes v Olomouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tu už jsem taky viděl v olomouci. Je to děs běs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tjn, chudák fábča, takhle ji zmršit a ještě ho to muselo stát peněz....kdyby olakoval radši lišty a koupil si pěkný kola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Sice jsem nepotkal žádnou Fabku která by mě něčím uchvátila, ale mám aspoň pár zajimavých autek z koncernu v celku pěkně udělaná iba.. 19ky kola a moc hezky sniženo Toto snad byl únos nevěsty...jinak si nemohu vysvětlit ten "výstřel" z semaforu. Nádherný auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 chudak fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 OMG tak tomu říkám hrůůza, přesně, chudák fábka v sérii by jí bylo líp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.