Igor Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Spojler? A na čo! Spraví to pixla čiernej farby a štetec - fakt je to natreté len štetcom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 hej mazec :D:D Hezký ulovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Fabku natřenou štětcem jsem ještě neviděl, ale náš soused má žigula a toho natře štětcem každý jaro celýho Měli byste vidět, jak ho natírá poctivě, aby mu to slušelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) aj ja pridam jednu ta Fabia ma len RS naraznik a teraz si kupil aj svetla Angel eyes ale aktualne foto nemam Editováno: 21. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No ta cervena ma teda slehu... Chromovy kliky a ty stinitka na oknech mi taky nejak nejdou pres srdce... A k tem najetejm kilometrum - videl jsem fabii se 350ti tisici. Dnes uz ma asi mnohem vic. Sluzebak, se kterym se nikdy nikdo nemazlil a to auto bylo furt v takovym stavu, ze kdyby ho vycistili, nablejskali a stocili tachometr, tak ho behem chvile prodaj jako novy. To bylo naprosto neuveritelny, co ta fabie musela vydrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 asi obecně, auto co jezdí obrazně každý den jsou na tom se závadama lépe, alespoň já mám takovou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Šťastnou cestu - 01R 0001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 UP - 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 UP - 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nafoceno loni v létě v Českém Těšíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Hele Dundee, videl jsi jezdit po F-M to cerne FRS??Nevim jestli to origo, ale ten ma snad vsude chromovane pasky ,antenky a nalepky, myslim , ze predtim mel brutalni tjuning na Matizovi Porad ho nemuzu ulovit na fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tu Fabku jsem neviděl, ale jestli je to ten Mates co myslím, tak to je můj dávný šéf a to je tuzingový král. Před Matesem měl Tico ale to ještě ušetřil od chromu v takové míře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Po Frýdku jsem RS taky neviděl. Je to něco nového nebo starší ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) ty jo, no, myslim, ze uz tak rok brazdi po meste.Mam takovy dojem, ze bydli nekde ve Frydku u hlavni posty , u toho Sanatoria=) Fakt jeho malo videt, ale je to naaarez, kazdy lem a prolis atd, tak tam je pasek chromu, anten jak na vladnim vozidle Editováno: 24. leden 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 no hezky ted to tady je samej tuzing fabek :D Nejaky krasavcie FRS tam třeba nemate? Bo klidne jen s body kitem Jinak ta koncovka,no koment ... A ty chrom. pasky prodavaj v kauflandu za 49,- Tak proč netuznit kdyz je to levny ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ty jo, no, myslim, ze uz tak rok brazdi po meste.Mam takovy dojem, ze bydli nekde ve Frydku u hlavni posty , u toho Sanatoria=)Fakt jeho malo videt, ale je to naaarez, kazdy lem a prolis atd, tak tam je pasek chromu, anten jak na vladnim vozidle Sem tam ráno vidávam na rubikovce jede nahoru do frýdku - čas tak něco malo po pul sedme rano - pokud mi to někdy vyjde tak skusim fotnout. Je to masakr, ale zda se mi že mu těch anten ubylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 foceno zacatkem ledna v Brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Dobré téma ---ale si myslím ,že majitélé těch vozů co tu vyvěšujete ,by asi byli radší ,aby jste nezveřejňovali jejich plechové miláčky s "SPZkou". V každých Windousech v "Malování" to jde vymazat(nebo přetřít atd...). Můj názor, třeba se mýlím . Jinak na ulicích je hodně inspirace (i zvěrstva)--jinak dobré téma Čus . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Editováno: 14. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Obchodní centrum Černý Most - Praha EDIT: Ale že se nám roztrhnul pytel se stříbrnou,co ? Editováno: 14. Únor 2007, autor: Bohosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Dnešní ulovek před kauflandem v TP ... FRS před feceliftem Předek nemam pač majitel sedel ve voze ale předek .. Maska milotec .. Znak VRS a v pravo nahoře v rohu uplne znak milotec .. Proste tuzer chlap na narazniku milotecky mřizky nevim nejakej potazenej tahakov ci co to bylo ... Kapota mela sani,ohrome a hnusný Joo + na zadnich svetel ty hnusny lepky,taky od milotecu .. No des chudak FRS .. Ale měl to starší pan tak snad sem nechodí A nezjistí ze sem mu tak zhanil auto Jinak sry za kvalitu ale foceno tel + ZOOM MAX :D Editováno: 16. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nota:no abys nedostal ty.. Tak nes**r a uprav si podpis je hrozne dlouhej,kdyz tak se stim nauc zachazet.. Bejt moderator tak uz mas full varovani.. kodemi chceš vochranku??????až tě tu budou chtít bít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mira:děkuji ale zatim nepotřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.