spineshank Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak to už je hustej fetiš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tomíno, kua ako si to vedel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Kubox, tak Radka koukej od nás všech pozdravovat a že mu to "chválíme" a ať směle pokračuje v započatém prznění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Pozdravím, veď ide predsa správnym smerom. Auto je ľahké, treba doplniť ešte doplnky, auto zaťažiť, idú do Európy silné vetry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Proboha co je to za duševně nemocného člověka...nemám slov...tohle je už snad trestnej čin... Myslím tu černou "krásku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 A máme tu new úlovok. Strach Ty woe, kdyby ty všechny chujovinky sundal, ušetří na chip nebo novej motor, ale hlavně by mu to jelo líp než teďka. Nemáte Tomino na Slovensku nějakou soutež "kdo si toho víc nalepí na auto bude větší tuner"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak ten "Strach" nemá chybu Zajímalo by mě, co toho člověka vede toto udělat Jinak taky tu mám nějaký nový úlovky, ten SUP byl moc pěknej A Fabia byla nejspíš "upravená" přímo u Milotecu A pak taky něco pro fanoušky FII Nevím, jestli bych si to na auto dal, ale kombinace bílé střechy, zrcátek a nějakýho proužku či bílejch kol v kombinaci s černou metlou je pěkný, nicméně hodně často k vidění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tangerín, našiel som inšpiráciu aj pre teba .... Sedaník - Strach 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Kubox zdar, žádnej Strach2,tohle je regulérní vražda.Už nás šetři prosím tě .Kam na tyhle kamarádšofty proboha chodíš....Já bych tipnul,že je to auto ženy majitele tý černý zrůdičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 no máš aspoň Tangerín takovou inspiraci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Táto posledná je môj idol .... Už makám na tuzingu Strach 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak takhle si představuji ideální auto :smich: to je děs! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Kubox, sedana, Strach č. 2 jsem dal na str. 20 post 482, tak se přečísluj o jedno Jinak toto není inspirace, takovej tuning, to bych za 1 den zmákl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Teraz práve na Slovensku na predaj Strach 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 kdo co tady říkal něco o těch plyšákách?...http://www.krta.webz.cz/snimek.jpg ten velkej mi pak bude dělat navigatora...zatim tam mam malyho kua kolik ti voe je? pěknej pokojíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Tak zrovna tato Fabie II je naše služební z autopůjčovny!!! Editováno: 9. Říjen 2009, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 sem si řikal že ji znám taká kúprfabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 A máme tu new úlovok. Strach Ty brdo a kam mu uteklo to stresni vokno....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) No tak strach to je to bylo trefný,ale třeba ta přední maska zas nevypadá tak zle. Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 teda koukam ze nektery josu orpavdu majstrštyky no ja taky budu muset neco vyfotit kazdy den potakvam takovy tri kousky a to jsem si rikal ze je asi pomsta za sudety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Vlasto zdar, né aby tě napadlo něco podobnýho strčit na Fábošku,by se mohla objevit v této sekci .Já nevím,ale podle mýho je ta maska prostě .O tohle bych nechal klíďo i hlasovat,snad nejsem sám . Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Sice to není Fabia ale z koncernu to je a mně se to mooooc líbilo Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To je hezyk styl no proste dezent to se mi libi jen kola podvozek a detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Vlasto zdar,né aby tě napadlo něco podobnýho strčit na Fábošku,by se mohla objevit v této sekci .Já nevím,ale podle mýho je ta maska prostě .O tohle bych nechal klíďo i hlasovat,snad nejsem sám . Tom neboj,ale s hlasováním to není spatnej nápad aspoň bude zábava takže v sekci lampárna zaokamžik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 jj Golfík kamaráda z Brna. Dělá taky porotce v TC. 215/35/19 a štelovák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.