Popu Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 tu fotku ze zadu sem uz videl ale jak sem pribyli ty dalsi tak se mi chtelo smat ale na druhou stranu me bylo lito majitele ze je tak mentalne zaostaly jak se tyhle cimcarady muzou nekomu libit to nechapu teda !to auto vazi minimalne o 100 kg vic tema sracickama a ruznejma kabelama co vedou vsude mozne prahama a podobne silenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 OVSEM,............. JEDNA NA ZAKOUKANI,..... COPAK JE TO ZA AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Že by to bylo fávo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Fileta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 A co na to STK? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Podle čelního skla fávo. Filcka už má držák zrcátka na skle ale fávo na střeše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 je to filcka jako víno a asi nejdražší na celém autě xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Podle mě má ještě felicie jinak tvarovanou kapotu a blatníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 A ten nárazník z Renaultu, kdoví, co to původně bylo :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 no blatníky nepoznám z čeho jsou, kapota je fany nebo fileta a předek to je jasný auto s p...čou. Fany má jinou gumu kolem čelního mám fanyho doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 dyt je to fileta jako remen teda pokud nenakuchal kapotu z filetyna favo ... jeste mi tam chybi ta p..a v masce ikdyž jedna nabeton je za volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Ale pořád to prodáš za cenu jetých Fabia Xenonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 je to favorit nebo - li kombik takze forman ano kapotu bych rekl ze ma z felicie DAVCO .......... podivej se na ty xeny to nejsou xeny ale klasika svetla a ma tam do nich danou cocku zde neco vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Čelní sklo a guma je na favorita a felicii stejné. Jen je rozdíl v tom, že felicie má už držák zrcátka na skle ale favorit ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ja to seru ... forman :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) Palubovka prosvítá hranatá, podle mě Favorit. Aha fotky :-))) Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Kapota je taky z fáva (formana). Tady je kapota z felicie. Má jinou mřížku a jiné prolisy na kapotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Pěkný, kvalita zpracování na jedničku a i zajímavá barevná kombinace celku. Za mě určitě .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Ty zas musiš mit recht :D ale smekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 No jo, to bych nebyl já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 To je někoho daily kchár? :-D pěkně to zpracoval, trochu kitu a polejt barvou a voňafka :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Jedna pouliční ale není to fabka, takovej mix stejně jako Forman předtím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Ol předvyrobni mula , ale psst je to tajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 A třeba tam narval i motor z oktávky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Někdy by mě zajímalo, co ty lidi muselo vzít po palici, že jsou schopní vytvořit takové originály to by jeden zvracel a sral k tomu jarovou vodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.