Duben 20, 201312 r To je Dawe323,auto je po Barym.Toho klolučka sem dlouho neviděl,nějak ho to tady přestalo bavit.
Květen 29, 201312 r Mozna to bude tim ze me ta drivejsi moda na takove ty zrcadilka z odrazkama nejak minula veeeelmi sirokym obloukem
Květen 29, 201312 r No mě se to taky nikdy nelíbilo. Ale když sleduji ty módní vlny,tak to co se teď vynáší skoro do nebes,bude za pár let taky tuzing.
Květen 29, 201312 r Tak cerna kola, cerne masky nebo barvicky a samolepky me furt mijeji velkym obloukem
Červen 27, 201312 r no a hlavne placacky OFF .............. kdyz tak koukam ten ramecek mlhovky stribrnej se nejak zacina rozmahat,..... zvazuju ze bych do neho sel znova
Červen 27, 201312 r Barva je zvláštní ale pěkná A ten rámeček, za mě teda ne, ten se mi opravdu nelíbí
Červen 27, 201312 r kdyz ma clovek kola stribny muze to stim jakoby ladit ...... a kdyz to je stribrny, prijde mi to jakoby opticky vic protazeny dopredu ......... jakoby takova brada
Červen 28, 201312 r Není to modrá Denim?Jinak v práci má jeden šofér FI RS zelenou co se používá na FII myslim. Taky to vypadá dobře.
Červen 28, 201312 r Tu zelenou FRS1 jsem viděl, vypadá hodně pěkně mám za to že byla snad i jeden čas k prodeji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.