Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A máme tu new úlovok. Strach lol

Ty woe, kdyby ty všechny chujovinky sundal, ušetří na chip nebo novej motor, ale hlavně by mu to jelo líp než teďka.

Nemáte Tomino na Slovensku nějakou soutež "kdo si toho víc nalepí na auto bude větší tuner"? :D

Vloženo

Tak ten "Strach" nemá chybu :smich: Zajímalo by mě, co toho člověka vede toto udělat lol

Jinak taky tu mám nějaký nový úlovky, ten SUP byl moc pěknej :palec2: A Fabia byla nejspíš "upravená" přímo u Milotecu :D

post-8288-1254406511_thumb.jpgpost-8288-1254406522_thumb.jpg

A pak taky něco pro fanoušky FII ;) Nevím, jestli bych si to na auto dal, ale kombinace bílé střechy, zrcátek a nějakýho proužku či bílejch kol v kombinaci s černou metlou je pěkný, nicméně hodně často k vidění.

post-8288-1254406541_thumb.jpg

Vloženo

Kubox zdar,

žádnej Strach2,tohle je regulérní vražda.Už nás šetři prosím tě ;) .Kam na tyhle kamarádšofty proboha chodíš....Já bych tipnul,že je to auto ženy majitele tý černý zrůdičky.

Vloženo

Vlasto zdar,

né aby tě napadlo něco podobnýho strčit na Fábošku,by se mohla objevit v této sekci :D .Já nevím,ale podle mýho je ta maska prostě kol9 .O tohle bych nechal klíďo i hlasovat,snad nejsem sám ;).

Tom

Vloženo
Vlasto zdar,

né aby tě napadlo něco podobnýho strčit na Fábošku,by se mohla objevit v této sekci :D .Já nevím,ale podle mýho je ta maska prostě kol9 .O tohle bych nechal klíďo i hlasovat,snad nejsem sám ;).

Tom

neboj,ale s hlasováním to není spatnej nápad aspoň bude zábava takže v sekci lampárna zaokamžik.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...