Přejít na obsah

Vin nálepka na středovém sloupku

Lubasvob

Doporučené příspěvky

Dobrý den, 

prosím vás chtěl bych se zeptat. Sloupek u spolujezdce má nálepku a ta mi jaksi nechce držet na autě. 

mohu si ji vytisknout a nalepit nebo musí být nějaká speciální ze Škodovky? 

vytisknout si dokážu černou nálepku. 
za 200. 

ve škodovce mi řekl 1900. to mají nějaký drahý papír. Nebo co v tom je za fígl? 

dekuji za info. 

IMG_3602.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

obecně, jedná se o výrobní typový štítek, vin štítek je paskvilní pojem který bohužel používá i ministerstvo dopravy, když jej strhneš nebo bude poškozený,  vozidlo je nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích, na silnici Policie povolí dojez, na STK nepřijdeš, resp. dostaneš STK na omezenou dobu... nejčastěji se typový štítek mění po dopravní nehodě, pojišťovny to normálně platí, otázka je proč jej máš poškozený, padělání štitku může být bráno jako pozměňovaní identifikečních údajů vozidla, tedy opět nezpůsobilé vizidlo a případně i sankce...každopádně když budeš Googlit, najdeš spoustu firem, které štítky vyrábí a jsou k nerozeznání od těch co Bi ti prodal prodejce, který mu dodá výrobce...

Odkaz ke komentáři

Našel jsem vzor pro vytvoření štítku. Tak jsem myslel, že by to šlo ošulit. A hLedám přidanou hodnotu v originálu. 

ta dle vašeho popisu není. Jej pouze říkáte ze tam být musí. To jsem si vědom když to ukládají předpisy. 

ono je rozdíl mít originál za 2000 zbytečně kdyz na internetu, třeba viz. https://www.expresstitky.cz/objednat-vyrobni-stitek/ Můžete mít za 800 kopii. Kterou nejspíše uznávají, jinak by to nedávalo smysl. A tato stránka je jedna z mnoha. 

tak se znovu ptám zda má někdo zkušenosti s těmi neoriginálními třeba na stk. 

dekuji

ŠTÍTEK.pdf

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...