krepelka.lukas Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Mám Octavii 4 facelift 130 let premium liftbacka hledám v kufru takzvané "univerzální fixační elementy", ale nemůžu je nikde najít. Jsou to takové plastové zarážky které se dají zlomit do "L" a vespod mají suchý zip kterým se připevní ke dnu kufru a zafixují třeba krabici, aby necestovala v kufru. V autosalonu i v různých recenzích jsou tyto elementy v bočních přepážkách a vypadnou ven po vymáčknutí tlačítka "cargo". Moje auto ale žádná tlačítka "cargo" nemá, pouze holé plastové přepážky. V manuálu píšou, že ještě můžou být umístěny u rezervy, ale tam také nejsou. Z komunikace s infolinkou Škoda Auto jsem dostal informaci, že "Ve standardní výbavě jsou u všech aktuálně nabízených akčních modelů a dále ve výbavách Exclusive, Top Selection, Sportline a RS. U nižších výbav (Essence) pouze jako paket – Simply Clever paket nebo funkční paket." Autosalon odkud jsem vozidlo pořídit prý vůbec neví u jaké výbavy nebo packetu by to mělo být. Máte to ve vozidla? Máte někdo výbavu 130 let premium a máte to tam? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Třeba ti to tam zapomněli dát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami @krepelka.lukas Tohle ti nepomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stnd Vloženo před 38 minut Sdílet Vloženo před 38 minut Mám 130 let premium a dostal jsem 2 ks těchto zarážek na suchý zip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.