Publikováno Březen 17Bře 17 Zdravím, dnes mi po výměně kol u Scaly zjistili u geometrie špatný odklon vzdu vpravo a řekli, že s tím nejde nic dělat. Mám to nějak řešit nebo je to zanedbatelná věc? V autech se vůbec nevyznám tak sorry za (pro někoho možná) hloupou otázku:D a předem díky za jakékoli info! Upraveno Březen 17Bře 17 od johny22 Nefungovalo foto
Březen 18Bře 18 Ze by nejaka vetsi dira v silnici? Nebo smyk a naraz? Si myslim, ze neni moc co vymyslet, novy naboj nebo taky treba cela traverza. Otazka: za jizdy se chova normalne? Pneu se sjizdi? Kolo nesmajda? Taky kouknout na dosedaci plochu rafku a naboje, jestli je vse ok.🙋♂️
Březen 18Bře 18 Ja mám tiež nejakú malú odchýlku vzadu tiež sa to nedá zrovnat a vraveli v ŠA že to je zanedbané že to nemám riešiť. Nechce sa mi ist do auta kuknúť na hodnotu. Ale neriešil som to pneumatika sa nijak viac nepotrebuje auto ide normálne takže to neriešim. Možno keby som išiel na inú stolicu tak bude možno lepšie? horsie? Keď budem v aute sfotim moje hodnoty Upraveno Březen 18Bře 18 od slovacik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.