Leden 22, 200718 r Co krom maxidot budiku je potreba k predelani ?...jen ty budiky, ci nejake dalsi podpurne obvody / senzory ?Mam 1.6/55 full manual:(...ve vybave mam jen motor, brzdy a volant:) Záleží co máš za MR. Nějaké info okolo je i tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261
Leden 22, 200718 r Mam 01.... ...ten link znam, ale to je o cele komfortce......resp. bez ni nema maxidot smysl, chapu to spravne ? I tak o tom ale uvazuji.....cena je zajimava, byt se jedna o pouzite dily....
Leden 22, 200718 r Mam 01.......ten link znam, ale to je o cele komfortce......resp. bez ni nema maxidot smysl, chapu to spravne ? I tak o tom ale uvazuji.....cena je zajimava, byt se jedna o pouzite dily.... Je to strašně provázané, ale kdybys měl nějaký novější model třeba 01 už bys měl pravděpodobně novou komfortku a fungovalo by Ti vše. Pokud bys měl starší model mohlo by ti fachčit vše kromě symbolu autíčka s dveřma, ale zase by třeba nechodila dálka a tak. No a když bys měl úplně mega starej model tak musíš měnit i ŘJ motoru. Takže když nahodíš Tvůj MR, může Ti někdo poradit konkrétněji.
Únor 18, 200718 r Autor může sem někdo napsat co všechno teda maxidot ukazuje ? Někde tady na fóru jsem četl ,že třeba i prasklé žárovky ,otevření kapoty ,málo kapalin ,oleje atd. . napiště prosím ,případně pošlete foto
Únor 18, 200718 r ukazuje to co ostatní budíky pokud máš kontrolu brzd. obložení ukáže akorát na velkym displeji pokud žárovek tak i žárovky pokud máš .v.2001 a víš a nic ti to neukazuje tak nebude ani s maxidotem (kontrolu žárovek jsem ještě u octavie neviděl) ale ř.j. doma na to mám
Únor 19, 200718 r Autor prosím smazat ,každej tu prej ví co to je maxidot ,byl jsem jedinej kdo to nevěděl
Únor 19, 200718 r prosím smazat ,každej tu prej ví co to je maxidot ,byl jsem jedinej kdo to nevěděl kdo ti to kde rekl by me zajimalo?
Únor 19, 200718 r Autor v názorech tak to tady prosím smaž ,neměl jsem se na to ptát co to je a jak funguje
Únor 19, 200718 r prosím smazat ,každej tu prej ví co to je maxidot ,byl jsem jedinej kdo to nevěděl a už víš a nebo ještě něco chybí ?
Únor 19, 200718 r Rs budíky ti klidně v TDI půjdou, stačí nakalibrovat. Ale jednodušší je sehnat podklad z RS a nechat k němu zkalibrovat současný budíky. Otáčkoměr nevypadá špatně, akorát to do tolika nevytočíš . Kdyžtak kouni na moji Octávku v tématu Vaše Octavie a tam to uvidíš
Květen 11, 200718 r Kluci poradite co vsechno umi polo maxidot - polovicni - pridavam foto - mrkal jsem v aute - zatim immo akt - ale ukazalo to s textem - vse co ma pal. pc a k tomu navic dojezd ale spodni radek je nevyuzit - co tam lze zobrazovat diky Upraveno Květen 11, 200718 r od Host
Květen 11, 200718 r Kluci poradite co vsechno umi polo maxidot - polovicni - pridavam foto - mrkal jsem v aute - zatim immo akt - ale ukazalo to s textem - vse co ma pal. pc a k tomu navic dojezd ale spodni radek je nevyuzit - co tam lze zobrazovat diky Spodní řádek by měl zobrazovat rařazený rychlosti, pokud máš automatickou převodovku - jinak nic.
Květen 11, 200718 r Kluci poradite co vsechno umi polo maxidot - polovicni - pridavam foto - mrkal jsem v aute - zatim immo akt - ale ukazalo to s textem - vse co ma pal. pc a k tomu navic dojezd ale spodni radek je nevyuzit - co tam lze zobrazovat diky Spodní řádek by měl zobrazovat rařazený rychlosti, pokud máš automatickou převodovku - jinak nic. Diky
Květen 13, 200718 r Pokud by nekdo chtel, tak prodavam nove, origo MaxiDoty na TDi i Benzin... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25057 Upraveno Květen 13, 200718 r od JasteR
Srpen 22, 200718 r Už mi z toho pročítání jde hlava kolem a připadám si jako úplná lama. A proto se raději zeptám. Co všechno bych musel předělat, aby mi šel maxík na octu tour MR 5/2000? Je mi jasný, že překopat na 3. tí generaci komfortu. Ale nevím, jestli musím měnit i airbagovku a přepinovávat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.