myty Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Co krom maxidot budiku je potreba k predelani ?...jen ty budiky, ci nejake dalsi podpurne obvody / senzory ?Mam 1.6/55 full manual:(...ve vybave mam jen motor, brzdy a volant:) Záleží co máš za MR. Nějaké info okolo je i tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Citovat
stepo Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Mam 01.... ...ten link znam, ale to je o cele komfortce......resp. bez ni nema maxidot smysl, chapu to spravne ? I tak o tom ale uvazuji.....cena je zajimava, byt se jedna o pouzite dily.... Citovat
myty Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Mam 01.......ten link znam, ale to je o cele komfortce......resp. bez ni nema maxidot smysl, chapu to spravne ? I tak o tom ale uvazuji.....cena je zajimava, byt se jedna o pouzite dily.... Je to strašně provázané, ale kdybys měl nějaký novější model třeba 01 už bys měl pravděpodobně novou komfortku a fungovalo by Ti vše. Pokud bys měl starší model mohlo by ti fachčit vše kromě symbolu autíčka s dveřma, ale zase by třeba nechodila dálka a tak. No a když bys měl úplně mega starej model tak musíš měnit i ŘJ motoru. Takže když nahodíš Tvůj MR, může Ti někdo poradit konkrétněji. Citovat
culda Vloženo 18. Únor 2007 Autor Vloženo 18. Únor 2007 může sem někdo napsat co všechno teda maxidot ukazuje ? Někde tady na fóru jsem četl ,že třeba i prasklé žárovky ,otevření kapoty ,málo kapalin ,oleje atd. . napiště prosím ,případně pošlete foto Citovat
Vaša Vloženo 18. Únor 2007 Vloženo 18. Únor 2007 ukazuje to co ostatní budíky pokud máš kontrolu brzd. obložení ukáže akorát na velkym displeji pokud žárovek tak i žárovky pokud máš .v.2001 a víš a nic ti to neukazuje tak nebude ani s maxidotem (kontrolu žárovek jsem ještě u octavie neviděl) ale ř.j. doma na to mám Citovat
culda Vloženo 18. Únor 2007 Autor Vloženo 18. Únor 2007 takže je to k ničemu ,mam 2003 a neukazuje mi to na budíku skoro nic Citovat
culda Vloženo 19. Únor 2007 Autor Vloženo 19. Únor 2007 prosím smazat ,každej tu prej ví co to je maxidot ,byl jsem jedinej kdo to nevěděl Citovat
vittorio Vloženo 19. Únor 2007 Vloženo 19. Únor 2007 prosím smazat ,každej tu prej ví co to je maxidot ,byl jsem jedinej kdo to nevěděl kdo ti to kde rekl by me zajimalo? Citovat
culda Vloženo 19. Únor 2007 Autor Vloženo 19. Únor 2007 v názorech tak to tady prosím smaž ,neměl jsem se na to ptát co to je a jak funguje Citovat
culda Vloženo 19. Únor 2007 Autor Vloženo 19. Únor 2007 to nedělám,ale možná maj pravdu zbytečně to tu zabírá místo Citovat
Vaša Vloženo 19. Únor 2007 Vloženo 19. Únor 2007 prosím smazat ,každej tu prej ví co to je maxidot ,byl jsem jedinej kdo to nevěděl a už víš a nebo ještě něco chybí ? Citovat
culda Vloženo 19. Únor 2007 Autor Vloženo 19. Únor 2007 už vím jak jsem psal jedinej jsi to pořádně vysvětlil dík Citovat
Petr81 Vloženo 19. Únor 2007 Vloženo 19. Únor 2007 Rs budíky ti klidně v TDI půjdou, stačí nakalibrovat. Ale jednodušší je sehnat podklad z RS a nechat k němu zkalibrovat současný budíky. Otáčkoměr nevypadá špatně, akorát to do tolika nevytočíš . Kdyžtak kouni na moji Octávku v tématu Vaše Octavie a tam to uvidíš Citovat
culda Vloženo 19. Únor 2007 Autor Vloženo 19. Únor 2007 máš to móóc pěkný ,kdo ti ty budíky dělal ? Citovat
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Kluci poradite co vsechno umi polo maxidot - polovicni - pridavam foto - mrkal jsem v aute - zatim immo akt - ale ukazalo to s textem - vse co ma pal. pc a k tomu navic dojezd ale spodni radek je nevyuzit - co tam lze zobrazovat diky Editováno: 11. Květen 2007, autor: Návštěvník Citovat
lukash Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 Kluci poradite co vsechno umi polo maxidot - polovicni - pridavam foto - mrkal jsem v aute - zatim immo akt - ale ukazalo to s textem - vse co ma pal. pc a k tomu navic dojezd ale spodni radek je nevyuzit - co tam lze zobrazovat diky Spodní řádek by měl zobrazovat rařazený rychlosti, pokud máš automatickou převodovku - jinak nic. Citovat
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 Kluci poradite co vsechno umi polo maxidot - polovicni - pridavam foto - mrkal jsem v aute - zatim immo akt - ale ukazalo to s textem - vse co ma pal. pc a k tomu navic dojezd ale spodni radek je nevyuzit - co tam lze zobrazovat diky Spodní řádek by měl zobrazovat rařazený rychlosti, pokud máš automatickou převodovku - jinak nic. Diky Citovat
JasteR Vloženo 13. Květen 2007 Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Pokud by nekdo chtel, tak prodavam nove, origo MaxiDoty na TDi i Benzin... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25057 Editováno: 13. Květen 2007, autor: JasteR Citovat
marvel Vloženo 22. Srpen 2007 Vloženo 22. Srpen 2007 Už mi z toho pročítání jde hlava kolem a připadám si jako úplná lama. A proto se raději zeptám. Co všechno bych musel předělat, aby mi šel maxík na octu tour MR 5/2000? Je mi jasný, že překopat na 3. tí generaci komfortu. Ale nevím, jestli musím měnit i airbagovku a přepinovávat? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.