deednikl Vloženo 3. Dubna Vloženo 3. Dubna Snažím se stahnout .zip file s aktualizaci na mapy. Toto se rozjiždí, ale kdyˇmám cca 300 mb stžených, hodí mi furt chybu, že mám špatné internet spojení (což není). Jak to by šlo řešit a stahnout tu aktaulizacu? Citovat
zabransk Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna Mám podobný problém, mapy se stáhnou, ale při rozbalování zahlásí asi v 10% chybu při rozbalování, vyzkoušeno jak v ZIP tak UNRAR, takže evidentně chyba v soboru. Má někdo stejný problém? Citovat
Pheorinos Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna Měl jsem podobný problém při rozbalování přímo ve Windows. Přes total commander to bylo rozbaleno bez problémú. Jen moje osobni zkušenost. Citovat
Petr Svetr Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna (editace) ideální na rozbalování je 7zip, určitě nerozbalovat v Průzkumníkovi ve Windows a nerozbalovat na kartu, ale v počítači, na kartu zkopírovat až následně po rozbalení Editováno: 7. Dubna, autor: Petr Svetr Citovat
zabransk Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna Take zkusil, stejný problém, podle mě nějaký file je v háji... Citovat
hamoun Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna udelali to i u predminule verze pro Columbus. dvakrát po sobe to vydali spatne. v kazde byl chybny nejaky soubor. az treti byla ok. mi se tehdy povedlo slozit ty dve spatne do jedne dobre oni to casem opravi, ale je to zoufale ... Citovat
l79 Vloženo 11. Dubna Vloženo 11. Dubna A jakou verzi stahujete? Stahoval jsem z odkazu na briskoda foru verzi z podzimu minulého roku a bez problému. Z update portálu ŠA už několik let nestahuju- pomalé a poslední dobou je tam vždy starší verze než vydá koncern dle KT 25 a 45. 1 Citovat
zabransk Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna A mužeš prosím poslat link na ten download? nemužu to tam najít. Díky Citovat
Petr Svetr Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna musíš víc hledat, probíralo se to tu v jiných tématech, zde: http://map.audi-mib.ru/ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.