Publikováno Červenec 2, 200619 r Nevím, kdo z Vás to ví a kdo ne, ale místo původního motorku ostřikovačů, který často teče přes silony čerpadla, jej lze nahradit motorkem z Felicie. Je nutná menší úprava, motorek z Fel je tenčí a nemá konektor.Původní konektor je třeba ucvaknout. Cena motorku víc než o polovinu nižší.Mám to vyměněno od jara a zatím bez problémů.Můj servisman je prostě no_1. Motorek ve Fabii je WW, kdežto ve Fel český výrobek.
Červenec 2, 200619 r murphy: Tech motorku mam v garazi nekolik Proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse Me teda v zime zamrzl, protoze jsem tam mel letni, ale po rozmrznuti slape zase bez problemu dal A i kdyby tekl, tak vezmu jiny a jenom ho prohodim
Červenec 2, 200619 r Ani ja nemohu hodit kamenem. Tece a uz ani trochu nestrika,tak ho nepouzivam...nemam totiz zadny natoz vice v garazi
Červenec 3, 200619 r Jo taky mi tekl.Vyměnil jsem těsnění cca 4Kč a ucpal plastelínou od té doby rok a půl v poho.
Červenec 3, 200619 r Autor Martinoslav: Až mi zase prdne, ozvu se. (když jich máš take hafo -ostravsky slengově)
Červenec 7, 200619 r Martinoslave-vymenime. Vymena....motorek...love? Radši si to kup ve škodovce jinak ti přijde od Martinoslava v balíčku místo motorku vibrátor- vyprodává sklad a dost často to polete
Červenec 8, 200619 r Martinoslave: Ty delas i toyoty? Spletel sis asi fora, tohle je skodovacky . Co si provedl Gilovi, ze te takhle pomlouva?? Taky mne zajima cena. Gile: povez nam neco vice o vybratoru od martinoslava
Červenec 8, 200619 r tvrde Y ve slove vibrator jsem udelal omylem, ale budu tvrdit,ze jsem to udelal zamerne, ze sem mluvil o tvrde verzi vibratoru.
Červenec 9, 200619 r Ještě v záruce mi odešel komplet zadní ostřikovač, motůrek motůrkoval, ale voda mi tekla do kufru..jel jsem do značkovýho servisu....jó to se neopravuje ale mění celé....cena za zadní ostřikovač ...4 500,-Kč vč. práce....ještě že to bylo v záruce ...hrozná cena
Červenec 9, 200619 r Dela mi to uplne stejne a se stejnym argumentem si rekli o 1100kc. To je trochu rozdil,ne?
Červenec 9, 200619 r Tak to je síla, jakej je rozptyl cen.... Ale v tu chvíli jsem to neřešil, když to vyměli v záruce.
Prosinec 16, 200618 r Cauky,mel bych tu motorek na prodej.Je nepouzity,original. Oznaceni 1T0955651A.Kdyztak dodam foto. Oprava ceny na 300. Motorek porad mam Nechcete nikdo? Nabidnete cenu. Mam jedno i dvouvyvodovy. Upraveno Listopad 17, 200717 r od skoda-superb
Prosinec 17, 200618 r Taky mi tekl po zamrznutí ,objednal jsem ho tady byl tu do 3 dnů cena 250kč za dvouvývodový je to druhovýroba a šlape ok http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabi...rana=6&pocet=36
Prosinec 19, 200618 r No, a na vině je silikonový těsnění (tzv. O-kroužek) za 4,50 Kč ... pokud to teče při něm, stačí tam dát vazelínu (ale jen decentně). Mě se to jednou u motorku do otřikovačú rozteklo při použití letní směsi do ostřikovačů .. byla děsně levná, růžová, koupil jsem ji v supermarketu za 25 Kč/ 5 lt
Prosinec 20, 200618 r Jen nechápu, proč je elektrickej motorek z ostřikovačů v sekci motor Dobra pripominka
Prosinec 20, 200618 r co je na tom nelogického... obsahuje veškerá písmenka a dvě dokonce navíc ... MOTORek. To vám nestačí ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.