kasko Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Omlouvám se za založení takového blbého tématu, ale co se stane, když dám sport. pružiny značky HR se snížením -30mm na 1.4??? Díky za odpovědi. Důvod: zajímavá nabídka na sport. pružiny, bohužel z RSa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 FRS ma samozrejme tezky predek, tak aby to vubec padlo k zemi Osobne bych to nedelal a sehnal presne na dany typ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 a mám takový dojem , že jsem někde četl , že pružiny z RS na benzín nedáš a to platí i opačně. Jinak souhlas s Grygy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tam jde spis o typ auta (combi, atd.) jinak benzin/nafta nevadi, jedno klesne vic, jedno min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tam jde spis o typ auta (combi, atd.) jinak benzin/nafta nevadi, jedno klesne vic, jedno min... Dle mě dávát na benzín pružiny z nafty je nesmysl...aby to pak vubec bylo nižší než serie...přeci jen je tam i rozdíl v délce pružiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Presne tak Lugo Thomasino:Dej na HTP pruziny z FRS a uvidime Vsem:timto nenarazim na HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Chlapi, neumite cist :-) Ja nerikal naftu na benzin... A kdyz teda pro Vas konkretne tak 1.4benzin na 1.9naftu a pohoda... Nevyzkousis, nevis... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vie mi niekto poradit co by urobili pruziny z FRS na 1,9 TDI 74 kW ??? Potreboval by som trochu pritvrdit a znizit. FRS ma podvozok o nieco znizeny (nieco okolo 2 cm) a predpokladam ze je to aj trochu tvrdsie nez u 74 kW TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vie mi niekto poradit co by urobili pruziny z FRS na 1,9 TDI 74 kW ???Potreboval by som trochu pritvrdit a znizit. FRS ma podvozok o nieco znizeny (nieco okolo 2 cm) a predpokladam ze je to aj trochu tvrdsie nez u 74 kW TDI. rozdíl RS a série TDI je 15mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vie mi niekto poradit co by urobili pruziny z FRS na 1,9 TDI 74 kW ???Potreboval by som trochu pritvrdit a znizit. FRS ma podvozok o nieco znizeny (nieco okolo 2 cm) a predpokladam ze je to aj trochu tvrdsie nez u 74 kW TDI. rozdíl RS a série TDI je 15mm... ToL OloZX6R:Znizenie 1,5 cm mne osobne postacuje, len co s tvrdostou, tu robia asi aj ine tlmice, nie len pruziny. Vsak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ToL OloZX6R:Znizenie 1,5 cm mne osobne postacuje, len co s tvrdostou, tu robia asi aj ine tlmice, nie len pruziny. Vsak?? Tvrdost podvozku dělaj převážně pružiny (když jsou tvrdý, tolik se nezmáčknou a tlumič třeba ani netlumí). RS pružiny budou jistě i tvrdší vzhledem k tomu snížení, aby RSo pak neškrtalo podvozkem tam, kde normální fábka projede.. Jinak to použití z nafťáku na benzínu už se tu řešilo mockrát a výsledek je, že auto na 99% při použití těchto pružin bude vyšší nebo stejný jako série=efekt nula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 OK. Dik za radu . Nafta/benzin - chapem je o o vahe auta-motora, No nafta1,9/nafta 1,9 to kuwa musi ist dole. A ak nie tak flexa a mam 8 pruzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.