Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Omlouvám se za založení takového blbého tématu, ale co se stane, když dám sport. pružiny značky HR se snížením -30mm na 1.4???

Díky za odpovědi.

Důvod: zajímavá nabídka na sport. pružiny, bohužel z RSa

FRS ma samozrejme tezky predek, tak aby to vubec padlo k zemi :)

Osobne bych to nedelal a sehnal presne na dany typ motoru.

a mám takový dojem , že jsem někde četl , že pružiny z RS na benzín nedáš a to platí i opačně. Jinak souhlas s Grygy.

Tam jde spis o typ auta (combi, atd.) jinak benzin/nafta nevadi, jedno klesne vic, jedno min...

Tam jde spis o typ auta (combi, atd.) jinak benzin/nafta nevadi, jedno klesne vic, jedno min...

Dle mě dávát na benzín pružiny z nafty je nesmysl...aby to pak vubec bylo nižší než serie...přeci jen je tam i rozdíl v délce pružiny...

Presne tak Lugo -_--_-

Thomasino:Dej na HTP pruziny z FRS a uvidime :)

Vsem:timto nenarazim na HTP :D

Chlapi, neumite cist :-) Ja nerikal naftu na benzin... A kdyz teda pro Vas konkretne tak 1.4benzin na 1.9naftu a pohoda... Nevyzkousis, nevis... :-)

• 3 týdny později...

Vie mi niekto poradit co by urobili pruziny z FRS na 1,9 TDI 74 kW ???

Potreboval by som trochu pritvrdit a znizit. FRS ma podvozok o nieco znizeny (nieco okolo 2 cm) a predpokladam ze je to aj trochu tvrdsie nez u 74 kW TDI.

-_-

Potreboval by som trochu pritvrdit a znizit. FRS ma podvozok o nieco znizeny (nieco okolo 2 cm) a predpokladam ze je to aj trochu tvrdsie nez u 74 kW TDI.

-_-

rozdíl RS a série TDI je 15mm... ;)

-_-

rozdíl RS a série TDI je 15mm... ;)

ToL OloZX6R:Znizenie 1,5 cm mne osobne postacuje, len co s tvrdostou, tu robia asi aj ine tlmice, nie len pruziny. Vsak?? -_-;)

ToL OloZX6R:Znizenie 1,5 cm mne osobne postacuje, len co s tvrdostou, tu robia asi aj ine tlmice, nie len pruziny. Vsak?? -_-;)

Tvrdost podvozku dělaj převážně pružiny (když jsou tvrdý, tolik se nezmáčknou a tlumič třeba ani netlumí). RS pružiny budou jistě i tvrdší vzhledem k tomu snížení, aby RSo pak neškrtalo podvozkem tam, kde normální fábka projede.. ;)

Jinak to použití z nafťáku na benzínu už se tu řešilo mockrát a výsledek je, že auto na 99% při použití těchto pružin bude vyšší nebo stejný jako série=efekt nula. B)

OK. Dik za radu -_- .

Nafta/benzin - chapem je o o vahe auta-motora, No nafta1,9/nafta 1,9 to kuwa musi ist dole. A ak nie tak flexa a mam 8 pruzin :D:D-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.