Listopad 29, 200717 r Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón.Já jsem z Brna Martin, Sk Toz vitaj blizky priatelu.
Prosinec 16, 200717 r vesnička středisková -Úhonice- pro neznalé.malebná vesnice 10km od Prahy NJ, nejen virt, co?
Prosinec 30, 200717 r HEJNICE for ever... z hejnic znám jednu holčinu..jezdí tam za ní kámoš..z vietnamu
Prosinec 30, 200717 r Jinak sem z Českého ráje..máme tady jednu světovou dominantu..obrácené zvony Nemachruj.....máme Sněžku....
Únor 2, 200817 r z hejnic znám jednu holčinu..jezdí tam za ní kámoš..z vietnamu kámoš z vietnamu jo.. KOUDY_FRS: z Krupky je můj kolega co se´mnou byl v praze ve škole, neznáš náhodou nějakýho Řepu? Jinak v Teplicích jsem teď byl 2 měsíce na praxi..
Únor 8, 200817 r město Vašich autíček No tak to je trochu blbost, že by se Fábky dělali v tom vašem zapadákově?
Únor 28, 200817 r tak ja se teda taky pridam, ja sem z jedny hodne maly vesnice asi 8 kilaku od Turnova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.