jogofogo Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón.Já jsem z Brna Martin, Sk Toz vitaj blizky priatelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don carlos Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Valašské Klobouky, 333 km od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ja jsem z Prahy 4 z Modran... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 vesnička středisková -Úhonice- pro neznalé.malebná vesnice 10km od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don carlos Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 vesnička středisková -Úhonice- pro neznalé.malebná vesnice 10km od Prahy NJ, nejen virt, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 NJ, nejen virt, co? přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Adamov - jinak rodilý Brňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 HEJNICE for ever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Podkerkonoší..... občas se podaří zachytit krásnej okamžik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 HEJNICE for ever... z hejnic znám jednu holčinu..jezdí tam za ní kámoš..z vietnamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jinak sem z Českého ráje..máme tady jednu světovou dominantu..obrácené zvony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jinak sem z Českého ráje..máme tady jednu světovou dominantu..obrácené zvony Nemachruj.....máme Sněžku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Já sem z Krupky u Teplic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 A já Praha 4 Kamýk R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Uničov ( kousek od holomóca) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidJ Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Já od Tachova - Plzeňský kraj, do Němec co by 20 km kamenem házel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejsin Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Teplice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renča Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Krkonoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 z hejnic znám jednu holčinu..jezdí tam za ní kámoš..z vietnamu kámoš z vietnamu jo.. KOUDY_FRS: z Krupky je můj kolega co se´mnou byl v praze ve škole, neznáš náhodou nějakýho Řepu? Jinak v Teplicích jsem teď byl 2 měsíce na praxi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 KARVINÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 město Vašich autíček No tak to je trochu blbost, že by se Fábky dělali v tom vašem zapadákově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Je tu aj Nové Mesto nad Váhom Nové Město nad Metují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybo Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 SENICA - SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAMIKADZE Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Tuš,ja sem z Ostravy,chlopi. Vlasně sem tam tu su aji baby a tak je tež zdravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepé89 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 tak ja se teda taky pridam, ja sem z jedny hodne maly vesnice asi 8 kilaku od Turnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.