Woody Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 ja sem z Petřvaldu tj mezi KARVINOU a OSTRAVOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Nazdar všichni,tak to na sebe taky prásknu. Proskovice u Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tady Česká Lípa , Špičák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Královské město Honičov, severní Morava Hlomócko. Editováno: 1. leden 2009, autor: Hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 koukam, že tu je dost lidí ze severu, skoro to je na nějakej minisraz, třeba v Turnově, měli by to všichni blízko - Liberečáci, Jablonečáci, Turnováci, Česko Rájovci, Boleslaváci, Žel.Brodáci a další a myslim, že kdyby se zvolil vhodnej datum a místo, tak by se nás mohlo sejít i docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Já - Praha - Benešov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 kousek od Plzně a Rokycan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 kousek od Plzně a Rokycan další skoro Plzeňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jasně, ať je nás víc a víme o sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 jasně, ať je nás víc a víme o sobě pár lidí od Plzně tu je a tak z okolí (Cheb, KV, DO) a scházíme se na pokec a tak, někdy se stav.... třeba hned na tom 3 denním srazu u Nepomuka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 2P4 : jj, pozvánku na ten sraz jsem už viděl. Uvidím, jak na tom budu časově. Každopádně jedu Běšiny a Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Havlíčkův Brod přes noc, Pelhřimov přes den Zdravim mistre,muzeme nekdy dat srazek a pokoukat po autech. Fabia combi, 1,4 16V 74KW, cerna metla perlet, elegance Kdyztak dej vedet na mail saatan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Pelhřimov ( to je až u Kojčic ) Te pic dalsi z Vysociny.Co takhle dat spicha?Schanim jeste par lidi,takze by nas treba bylo vic. Dej vedet. E-mail saatan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Vyskytná, kousek od Pelhřimova Super dalsi Vysocina,tak jestli chces ozvi se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 hlasim se k severanum Rumburk - je to 35 km od Ceske Lipy smerem na sever=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Já jsem z vesničky nedaleko Jevíčka - to už by se na mapě dalo najít Jinak nedaleko Moravské Třebové, či Boskovic - to jest, na hranicích pardubickýho a jihomorvaskýho kraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Já jsem z vesničky nedaleko Jevíčka - to už by se na mapě dalo najít Jinak nedaleko Moravské Třebové, či Boskovic - to jest, na hranicích pardubickýho a jihomorvaskýho kraje do Jevíčka vyrazíme asi na pálení čatrodějnic, měla by tam být k tomu i nějaká zábava , tak snad vyjde počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Nový Jičín vida..stejný okres :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Nazdar všichni,tak to na sebe taky prásknu. Proskovice u Ostravy. skoro soused :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 pocházím ze Zlína ale nyní žiji, bydlím a pracuji v Ostravě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Písek ,jižní čechy.S Temelínem u hlavy a nejdražší elektřinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 ¨KARVIMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 omyl KARVINA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mika.Makkinen Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 A já myslel, že z Finska Kdepak, žádnéé Finsko, já su z Brna a mluvím plynulóó češtinóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Písek ,jižní čechy.S Temelínem u hlavy a nejdražší elektřinou. Super, další jihočech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.