Karellr Vloženo 1. Května Vloženo 1. Května Dobrý den Spadl mi do výdechu klimatizace pod čelním sklem airpod/sluchátko. Asi to spadlo někam hlouběji. Prstem to nenahmatám. Nějaké rady jak to dostat ven ? Citovat
VeteranChild Vloženo 2. Května Vloženo 2. Května Pokud je to ještě na viditelném místě, zkusil by nějaký tvrdý ohebný drátek s kouskem silné oboustranky. Jestli to ale zapadlo někam hluboko do potrubí, tak to bez rozborky topení/palubky už nejspíš nepůjde. Citovat
shmaic Vloženo 14. Května Vloženo 14. Května Ono se to dřív či později může objevit před filtrem v kabině. Jednou jsem takto vytáhl plastovou vidličku. Citovat
milanxx Vloženo 16. Května Vloženo 16. Května Jesli něco propadne výdechy tak to skončí dole na výparníku. K fitru přes ventilátor těžko. Chtělo by to endoskop. Mám z lidlu a chystáme se lovit bit v golfu. Ale byl levnější takže nejde ovládat koncovka. Takže zákoutí bude zábava Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.