Březen 16, 200817 r Je jaro, tak že bych rád taky vylepšil svoje autíčko.Rád bych vyměnil originální Alu za nejaké hezčí.Mám auto v antracitu, tak že jsem si vybral tyto kola a chtěl bych znát Váš názor. Jsou to kola od firmy Kosei, typ ZURICH, 7x16, ET38 - střed je v antracitu a lemy leštěné.Myslím si, že by mohly k mému auto pasovat. kola jsou pěkný, ale těch 16" je málo.
Březen 16, 200817 r pasovat budou, jenže tenhle typ kol je buď a) na takový auto, který je snížený způsobem, že je podběh tím kolem skoro vyplněne b ) patřičná velikost, čili pod 18 podle mě beze smyslu Upraveno Březen 16, 200817 r od Luke288
Březen 17, 200817 r to triplseven, jirkaK, Luke288 Dík za Vaše názory. Do větších kol než 16" nechci jít.Nechci zas z toho auta dělat nějakej "závoďák", chci jen lehce upravit sériový dyzajn. Už nejsem nejmladší, tak že super parádičky nechám těm mladým.
Březen 17, 200817 r to triplseven, jirkaK, Luke288Dík za Vaše názory. Do větších kol než 16" nechci jít.Nechci zas z toho auta dělat nějakej "závoďák", chci jen lehce upravit sériový dyzajn. Už nejsem nejmladší, tak že super parádičky nechám těm mladým. ale to přece není o věku. Já taky zdaleka nejsem nejmladší, ale v tomhle směru si to s těma mladýma klidně rozdám. Za komančů jsme na to neměli, tak je potřeba to teď dohnat
Duben 3, 200817 r No na tom scoutu to kulantne receno vypada zajimave. Uz delsi dobu si pohravam s myslenkou jak by O II sluseli kola s cernou vyplni jednak se mi to libi a jednak pak neni treba resit (tak moc) cernou spinu z desticek. Napadlo me jak by asi vypadaly pegasy upravene vubec nevim zda by se to vyplatilo striknout nebo neco, je to zatim jen designova studie . K pokusu jsem pouzil Alexasovu Saharu, snad se na me nebude zlobit a malovani protoze v praci nemam Corel, takze to neni moc kvalitni. Hlavne me hned neukamenujte, kdyztak to radeji hned smazte <;o))) Tedy tri varianty: Upraveno Duben 3, 200817 r od Ol@f
Duben 3, 200817 r Tedy tri varianty: cece... super! asi som sa zalubil do toho druheho variantu ja som nedavno spekuloval tiez hodit pegasusy na zimne a konkretne ich streknut na total black ale tak toto je asi este lepsie!
Duben 3, 200817 r Čaute, potřeboval bych sehnat AEZ Ultra na svou Octu II, 8x18 ET 35, nevíte o někom ?
Duben 4, 200817 r cece... super! asi som sa zalubil do toho druheho variantu ja som nedavno spekuloval tiez hodit pegasusy na zimne a konkretne ich streknut na total black ale tak toto je asi este lepsie! podarilo se ti zjistit i cenu ?
Duben 4, 200817 r Čaute, potřeboval bych sehnat AEZ Ultra na svou Octu II, 8x18 ET 35, nevíte o někom ? Tiež sa mi hodne páčili a už som ich skoro aj kúpil,ale keď som ich uvidel na aute,bol som sklamaný.Ešte že som ich nekúpil
Duben 5, 200817 r Tiež sa mi hodne páčili a už som ich skoro aj kúpil,ale keď som ich uvidel na aute,bol som sklamaný.Ešte že som ich nekúpil Zajimalo by me jak vypada tohle na octe, takhel vypadaje super
Duben 5, 200817 r OII : Tyto kola jsou i v 17" a na BMW 3 vypadaji celkem dobře, Jeden maníkto tady u nás má a celkem dobrý, ale origo jsou origo...
Duben 5, 200817 r OII : Tyto kola jsou i v 17" a na BMW 3 vypadaji celkem dobře, Jeden maníkto tady u nás má a celkem dobrý, ale origo jsou origo... Jó, máš pravdu, jsou i v 17".Přehlíd jsem to.
Duben 5, 200817 r A pomůžete vybrat má nová kola? Co to máš za rozměry, všechno 17", nebo jsou některý větší či menší??
Duben 5, 200817 r Co to máš za rozměry, všechno 17", nebo jsou některý větší či menší?? O rozměr nejde, jde o "dizajn", ale jsou to všechno 16"
Duben 6, 200817 r Jó, máš pravdu, jsou i v 17".Přehlíd jsem to. Prave ze i 17 ale ET je tam nahovno, jinak si myslim ze vypadaj super
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.