jirkaK Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Je jaro, tak že bych rád taky vylepšil svoje autíčko.Rád bych vyměnil originální Alu za nejaké hezčí.Mám auto v antracitu, tak že jsem si vybral tyto kola a chtěl bych znát Váš názor. Jsou to kola od firmy Kosei, typ ZURICH, 7x16, ET38 - střed je v antracitu a lemy leštěné.Myslím si, že by mohly k mému auto pasovat. kola jsou pěkný, ale těch 16" je málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) pasovat budou, jenže tenhle typ kol je buď a) na takový auto, který je snížený způsobem, že je podběh tím kolem skoro vyplněne b ) patřičná velikost, čili pod 18 podle mě beze smyslu Editováno: 16. Březen 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 to triplseven, jirkaK, Luke288 Dík za Vaše názory. Do větších kol než 16" nechci jít.Nechci zas z toho auta dělat nějakej "závoďák", chci jen lehce upravit sériový dyzajn. Už nejsem nejmladší, tak že super parádičky nechám těm mladým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 to triplseven, jirkaK, Luke288Dík za Vaše názory. Do větších kol než 16" nechci jít.Nechci zas z toho auta dělat nějakej "závoďák", chci jen lehce upravit sériový dyzajn. Už nejsem nejmladší, tak že super parádičky nechám těm mladým. ale to přece není o věku. Já taky zdaleka nejsem nejmladší, ale v tomhle směru si to s těma mladýma klidně rozdám. Za komančů jsme na to neměli, tak je potřeba to teď dohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 to jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 mamorez.bmp SCOUT na 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) No na tom scoutu to kulantne receno vypada zajimave. Uz delsi dobu si pohravam s myslenkou jak by O II sluseli kola s cernou vyplni jednak se mi to libi a jednak pak neni treba resit (tak moc) cernou spinu z desticek. Napadlo me jak by asi vypadaly pegasy upravene vubec nevim zda by se to vyplatilo striknout nebo neco, je to zatim jen designova studie . K pokusu jsem pouzil Alexasovu Saharu, snad se na me nebude zlobit a malovani protoze v praci nemam Corel, takze to neni moc kvalitni. Hlavne me hned neukamenujte, kdyztak to radeji hned smazte <;o))) Tedy tri varianty: Editováno: 3. Duben 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já osobně teda černá kola nemusím, vůbec, to už radši bílá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 mamorez.bmpSCOUT na 18" nechtěl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já osobně teda černá kola nemusím, vůbec, to už radši bílá... jo,jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tedy tri varianty: cece... super! asi som sa zalubil do toho druheho variantu ja som nedavno spekuloval tiez hodit pegasusy na zimne a konkretne ich streknut na total black ale tak toto je asi este lepsie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Čaute, potřeboval bych sehnat AEZ Ultra na svou Octu II, 8x18 ET 35, nevíte o někom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 cece... super! asi som sa zalubil do toho druheho variantu ja som nedavno spekuloval tiez hodit pegasusy na zimne a konkretne ich streknut na total black ale tak toto je asi este lepsie! podarilo se ti zjistit i cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Čaute, potřeboval bych sehnat AEZ Ultra na svou Octu II, 8x18 ET 35, nevíte o někom ? Tiež sa mi hodne páčili a už som ich skoro aj kúpil,ale keď som ich uvidel na aute,bol som sklamaný.Ešte že som ich nekúpil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tiež sa mi hodne páčili a už som ich skoro aj kúpil,ale keď som ich uvidel na aute,bol som sklamaný.Ešte že som ich nekúpil Zajimalo by me jak vypada tohle na octe, takhel vypadaje super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Asi takto (ale jsou jen v 19") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 OII : Tyto kola jsou i v 17" a na BMW 3 vypadaji celkem dobře, Jeden maníkto tady u nás má a celkem dobrý, ale origo jsou origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 OII : Tyto kola jsou i v 17" a na BMW 3 vypadaji celkem dobře, Jeden maníkto tady u nás má a celkem dobrý, ale origo jsou origo... Jó, máš pravdu, jsou i v 17".Přehlíd jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 A pomůžete vybrat má nová kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 A pomůžete vybrat má nová kola? Co to máš za rozměry, všechno 17", nebo jsou některý větší či menší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Co to máš za rozměry, všechno 17", nebo jsou některý větší či menší?? O rozměr nejde, jde o "dizajn", ale jsou to všechno 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jó, máš pravdu, jsou i v 17".Přehlíd jsem to. Prave ze i 17 ale ET je tam nahovno, jinak si myslim ze vypadaj super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mě se líbí jen ta poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 A mě se nelíbí ani jedny... Proč si chceš kupovat neoriginální kola na Octavku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.