šulda Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/10189-18ti-palcov%C3%A1-lit%C3%A1-kola/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) Uz se taky chystam nahodit na letni 17 Editováno: 2. Duben 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 moje kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LamZa Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Také hodím svoje boty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 (editace) Prosím nevíte někdo název těchto kol ? Děkuji :-) EDIT: Název kol už vím MAK Matrix Editováno: 30. Březen 2017, autor: Wašula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrabeczech Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Tak přispěji svoji troškou do mlýna... Dlouho jsem váhal, jaká kola zvolit...tyto jsou má srdcovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Chlapy kdo máte kola 205x55x16 ET 37 na octavě 2 nemáte někdo foto kolik je vzadu místa jestli to i při zatížení nebude drhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 (editace) Nebude. O prispevok vyssie su dokonca disky 7x7 ET 37... Editováno: 27. Říjen 2017, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJangle Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 nemá někdo náhodou tyhle kola YAKUZA JAPAN KENZOU TITAN ? Jsem jak ženská v obchodě s kabelkama která neví jakou si koupit. A já jsem na tom úplně stejně dokud neuvidím jak to vypadá na autě (oc.II RS) tak se nedokážu rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Ja mam take, ale original Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Tak přesně tyhle mám koupené,přezouvat ale budu asi koncem března. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJangle Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Nádhera nakonec jsem si je taky objednal ale 18" + pneu PIRELLI PZERO NERO GT XL.... Takže už ať je konec zimy a můžu přezouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Ahoj borci @JJangle ,@Pavel 5, jaké máte zkušenoti s těmi Yakuzami? máte foto jak vypadají na autě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Máte někdo zkušenosti s koly značky Racing line? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Chlapi, teď přes svátky jsem měl chvíli čas tak jsem trochu pročítal články o kolech. Pokud chci být v pohodě v případě škodní události atd.. tak musí být kola homologované a mít značku KBA, ABE nebo E v kroužku, což zužuje výběr... Co mě ale překvapilo je, že originální alu kola Škoda co mám na autě žádnou takovou značku nikde nemají (výrobce RONAL). Takže v podstatě pokud si koupím noname za 1500 a měl bych náhodou nehodu tak je mi to stejně platné jako kdyby to bylo na originálech??? Není to trochu divné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grooverider Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Musíš mít kola dle uvedených rozměrů zapsaná v TP (šířka disku, rozměr, rozteč, ET), výrobce je při škodní události nepodstatná věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 OEM disky su homologovane priamo vyrobcom, cize nemusia mat tieto dalsie schvalenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 (editace) Na léto Hawk 7,0J × 17" Editováno: 10. leden 2019, autor: vaclav685@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Tak vybráno. Dal jsem si na čas, nebylo kam chvátat, stejně se bude přezouvat na konci března. AEZ Raise HG 7,5x17" ET 40 Až budou na autě, hodím fotku. Jen ještě nejsem rozhodnutý do jaké barvy mám hodit brzdové třmeny, aby se to nějak netlouklo se race blue. Možná to udělám červené jako to má RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusbialas Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 (editace) jsou to R17 ale rovnou se zeptam kola byly fungl nove , a daly vymezovaci krouzky vyvazily a stejne mi auto vybruje urcitych rychlostech rada ? Editováno: 11. Květen 2019, autor: juliusbialas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.