jirkaK Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 huš už kurwa oba dva. Co vás to futr bere ?! Luku pošli mi prosím ještě jednou ten telefon, já to blbec smazal a slíbil jsem mu, že se ozvu, tak ať to nevypadá blbě. I když myslím, že je stejně asi nemá a jestli, tak za hodně. Jinak předek mám v garáži a na ostřiky se asi vykašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) A co rovnou 22,5" ? Dělají se taky v hliníku No tak to už snad ani ne 19" a víc ne Proč ne? Mrkni k Diamantovi na to jeho RS..teď myslím tu jeho RS-ovou Scanii, tam sedí jak ušitý Editováno: 6. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 mě nic nebere, mě jenom neskutečně sere nedostatečná schopnost debatovat. já tady vysvětlil rozumnýma argumentama, proč jsou v našich podmínkách lepší širší zimní gumy a pak tu na mě vytáhne moje xenony a keci o tom, že jsem vůl a debil, místo toho, aby konstruktivně diskutoval! to číslo ti pošlu do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak to nechte oba koňovi, nestojí to za ten adrenalin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 adrenalin? blázníš? já mam ted zkouškový, to je adrenalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Parada tady se to hada jak na trznici kucííí, skoda ze nejde pres net dávat facky co? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 od tebe bych to necekal btw, proc si nezazadas o amnestii na varování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 od tebe bych to necekal btw, proc si nezazadas o amnestii na varování? No protože by chtěl dávat přes net hned facky..prý že nejdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tohle je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ale bacha, ty dve fotky, jak jsem sem dal, jsou jeden a ten samej stav. na obou dvou jsou 215ky a na obou dvou je sportovní podvozek -30mm. podle některých bych musel auto složit tak o 120mm, aby to nebyl offroad... na té první fotce ty mezery mezi kolem a blatníkem vypadají větší než ve skutečnosti jsou - viz druhá fotka z profilu. Jinak na profilu 65 na zimu nevidím nic tragickýho... já holt auto nemám na parádu, ale na ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ake kolesa by ste mi odporucily na Leto 17" alebo 18". [stabilita, komfort atd.] záleží na tom, kolik pěnez do toho chceš investovat a jestli tě víc zajímá paráda nebo užitek, protože si myslím, že rozdíl nepoznáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ale bacha, ty dve fotky, jak jsem sem dal, jsou jeden a ten samej stav. na obou dvou jsou 215ky a na obou dvou je sportovní podvozek -30mm. podle některých bych musel auto složit tak o 120mm, aby to nebyl offroad... na té první fotce ty mezery mezi kolem a blatníkem vypadají větší než ve skutečnosti jsou - viz druhá fotka z profilu. Jinak na profilu 65 na zimu nevidím nic tragickýho... já holt auto nemám na parádu, ale na ježdění. mozna je to uhlem fotky, je to brany spíš zespodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Na ciernej by nevyzeral zle chrom. Tie ceny nie su az take zle(Za 17").Tie prve su 3700 Kc a tie druhe okolo 4200 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Toto su tie druhe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Četl jsem někde na stránkách Dunlop, že jsou širší zimní pneu vhodnější, než úzké. Protože v našich zeměpisných šířkách jsou silnice na hlavních tazích v zimě zasněženy jen několik hodin. Takže o zařezávání do sněhu tu nemůže být řeč. Ale bez ohledu na to mám zimáky 225/45 17" na Pegasusech a jezdí se mi skvěle. A po sněhu jsem jel letos 3x a to jen abyh se sklouzl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Já se rozhodl pro tyto a taky je sháním.Viděl jsem je naživo a líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 To su original skoda disky?To su nejake nove? Lebo v ponuke skoda som ich nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 jsou nové a používá je Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 To potom nie radsej tieto?(superb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nelíbí se mi a jsou 17.Já chci 16".Líbí se mi Edelweiss ale jsou to 6" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ved na obidvoje davas 205 gumy, ci nie? Aspon tak je to pisane na strankach skody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to jo,ale na 6" discích už to asi nebude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tady jsou ty 6"edelweiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Cosby, celkom pekné si si vybral. Zoro55 - no moja OII tohto roku vôbec ešte nejazdila po snehu, tak som tiež na zimu nechal 225/45 R17. Preferujem lepšie jazdné vlastnosti na ceste, než na snehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Četl jsem někde na stránkách Dunlop, že jsou širší zimní pneu vhodnější, než úzké. Protože v našich zeměpisných šířkách jsou silnice na hlavních tazích v zimě zasněženy jen několik hodin. Takže o zařezávání do sněhu tu nemůže být řeč. Ale bez ohledu na to mám zimáky 225/45 17" na Pegasusech a jezdí se mi skvěle. A po sněhu jsem jel letos 3x a to jen abyh se sklouzl. jj, je to přesně tak, pod to bych se podepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.