Přejít na obsah

OCT II. - ABS kod 01044 kod 8. nejde zmazat

jefre

Doporučené příspěvky

Dobry den,.. vedel by mi niekto poradit?.V ABS nejde zmazat tuto chybu kodovania 01044- kod 8. Pise, ze je zle nakodovana. Je to oktavia 2 1,9TDI kombi PD BKC motor 4x4 2005. V ostatnych RJ je vsade bez zavad, okrem radia. V vcds kodovanie info hovori pravdepodobne zle. Nasiel som z Ross-Tech ine kodovanie, ktore s tymto suhlasi. Kod 1122 sedi po scitani. Po vymazani v ABS tam ostanu 2 chybi. Jazdny test a ta 1044. Prechadzal som vsetky jednotky, ze daktora zle nakodovana. Ale nevidno chybu. Motor vyzerdefra ok, aj CAN Gateway. Uz sme v koncoch, asi to pojde do skodovky.

32545ccf-046f-4c1b-a88d-b35f19770ed5.jpg

f992be42-6afe-468e-a7c3-273d3fc5799e.jpg

4fe9aa37-769c-47ba-9f0e-10fac053a171.jpg

d056ad1a-3718-42bd-8c3d-27f7f0b00fa5.jpg

Editováno: , autor: jefre
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No veru sama nie, to je dlho..ale skusim opisat. Auto bolo na uprave mapy RJ motoru- čipnute. A chlapikovy sa podarilo vymazat nechtiac SW RJ motora, ci ako to bolo. Auto uz nenastartovalo. Auto bolo odtiahnute do boschu, kde oni nahrali origos SW do RJ bez uprav. Od vtedy je tento problem. Riesi sa to hlavne preto,

pretoze sa zacali hriat zadne brzdy. Na brzdach ide vsetko lahko, komplet mechanika, ci rucna, platnicky, voditka, strmene su oba nove. Takze jedine mi z toho vychadza, kedze je zle nakodovana(alebo uz sw pokazeny), ze to brzdi tlak hydrauliky, teda samotna kocka abs. Kedze zacali zadne brzdy  pribrzdovat od tej zmeny v RJ motora, ta hladam sposob ako potvrdit, ze KOD v RJ ABS je na 100% OK. a hladat inde teda. No nevidno nikde inde chybu v zlom kodovani v inych RJ. Este sa skontroluje v 17 pristrojovke, ze moze byt RHD nakodovane, a ze moze tento problem vznikat v 03 ABS ta 01044.

Editováno: , autor: jefre
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...