Publikováno Leden 22, 200718 r Dá se někde koupit ucho na uchycení kabel do kufru pro Octavie combi I?
Leden 24, 200718 r Dá se někde koupit ucho na uchycení kabel do kufru pro Octavie combi I? Odpovim Ti, ikdyz ne uplne presne na to, na co se ptas. Da se sehnat ucho na uchyceni kabel v kufru, ale na OII, ktera to tam na na ty 2 sroubky pripraveny, je dost mozne ze pri trose zrucnosti se necha dat i do OI combi. Stoji asi 120,- a maji ho v prislusenstvi Skoda v kazdem zasobenem prislusenstvi... Snad staci...
Leden 24, 200718 r tady ho máš!! Držák tašek do kufru. Cena: 450,-Kč http://www.skodaoctavia.cz/Obchod/O2interier.htm Upraveno Leden 24, 200718 r od Octavinek
Leden 27, 200718 r no když vidím ta kačky, tak tam lípnu nějakej háček do koupelkny za 20,- a je to To myslíš vážně???
Leden 27, 200718 r a proč ne, účel to splní a stejně to není vidět háček za 450,- mi přijde jak fakt mrhání penězma
Leden 27, 200718 r a proč ne, účel to splní a stejně to není vidětháček za 450,- mi přijde jak fakt mrhání penězma To každopádně.Vypadá to sice dobře,ale ten háček z koupelny taky neni od věci.
Leden 27, 200718 r Je pravda, že 450Kč je cena hodně vysoká. To je ten, o kterem jsem mluvil, maji ho ve skodofce kolem 120,- tak nevim proc 450...
Leden 27, 200718 r Je pravda, že 450Kč je cena hodně vysoká. To je ten, o kterem jsem mluvil, maji ho ve skodofce kolem 120,- tak nevim proc 450... Tu cenu tady uvedl Octavinek a čerpal ji tady http://www.skodaoctavia.cz/Obchod/O2interier.htm
Únor 4, 200718 r Čau dal sem si je taky do Liftbeku,jsou praktické.(měl jsem je zdarma) Muzes sem prosim te dat fotky toho, kam jsi je pridelal, nebo muzes na mail x-press@seznam.cz To me moooc zajima, taky to resim!
Únor 14, 200718 r Čau kluci dneska sem to vyblejskl(telefonem),ale snad to bude stačit.Omluvám se za nepořádek v kufru. Normální tašky to unese bez problém(cca 5 kg.)Je to praktický hlavně pokud jich nevezu muc,tak 4* zavěsím,a nebjehají SEM-TAM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.