znamky Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Dá se někde koupit ucho na uchycení kabel do kufru pro Octavie combi I? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Dá se někde koupit ucho na uchycení kabel do kufru pro Octavie combi I? Odpovim Ti, ikdyz ne uplne presne na to, na co se ptas. Da se sehnat ucho na uchyceni kabel v kufru, ale na OII, ktera to tam na na ty 2 sroubky pripraveny, je dost mozne ze pri trose zrucnosti se necha dat i do OI combi. Stoji asi 120,- a maji ho v prislusenstvi Skoda v kazdem zasobenem prislusenstvi... Snad staci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) tady ho máš!! Držák tašek do kufru. Cena: 450,-Kč http://www.skodaoctavia.cz/Obchod/O2interier.htm Editováno: 24. leden 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 no když vidím ta kačky, tak tam lípnu nějakej háček do koupelkny za 20,- a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Něco pro inspiraci... Mám to tam takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 no když vidím ta kačky, tak tam lípnu nějakej háček do koupelkny za 20,- a je to To myslíš vážně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 a proč ne, účel to splní a stejně to není vidět háček za 450,- mi přijde jak fakt mrhání penězma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 a proč ne, účel to splní a stejně to není vidětháček za 450,- mi přijde jak fakt mrhání penězma To každopádně.Vypadá to sice dobře,ale ten háček z koupelny taky neni od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Je pravda, že 450Kč je cena hodně vysoká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Je pravda, že 450Kč je cena hodně vysoká. To je ten, o kterem jsem mluvil, maji ho ve skodofce kolem 120,- tak nevim proc 450... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Je pravda, že 450Kč je cena hodně vysoká. To je ten, o kterem jsem mluvil, maji ho ve skodofce kolem 120,- tak nevim proc 450... Tu cenu tady uvedl Octavinek a čerpal ji tady http://www.skodaoctavia.cz/Obchod/O2interier.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Jinak 120Kč už zní dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Čau dal sem si je taky do Liftbeku,jsou praktické.(měl jsem je zdarma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Čau dal sem si je taky do Liftbeku,jsou praktické.(měl jsem je zdarma) Muzes sem prosim te dat fotky toho, kam jsi je pridelal, nebo muzes na mail x-press@seznam.cz To me moooc zajima, taky to resim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Taky bych chtěl poprosit o fotky montáže do liftbacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Taky bych chtěl poprosit o fotky montáže do liftbacku Psal jsem mu SZ s prosbou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Sry byl sem mimo,o víkendu vyfotí,a poslu.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Čau kluci dneska sem to vyblejskl(telefonem),ale snad to bude stačit.Omluvám se za nepořádek v kufru. Normální tašky to unese bez problém(cca 5 kg.)Je to praktický hlavně pokud jich nevezu muc,tak 4* zavěsím,a nebjehají SEM-TAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto*3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.