Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jeste ho vystrasite pac zjisti, ze ma motor v aute z buh vi ceho :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Treba tam ma fakt jinej motor 1,8T z TT, S3, nebo Leonu Cupra Editováno: 27. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jeste ho vystrasite pac zjisti, ze ma motor v aute z buh vi ceho :-( no ja myslim, ze by mel prave pravo vedet, z ceho tam ma motor a delame tim jedine dobrej skutek, ze ho pripadne vyvedeme z omylu? treba ten, co ti to prodaval vedel az moc dobre, co prodava, ne jak si tvrdil ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Treba tam ma fakt jinej motor 1,8T z TT nebo S3 Se ouvidi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 sem se koukni http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12056 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Treba tam ma fakt jinej motor 1,8T z TT, S3, nebo Leonu Cupra no prave!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi no s VINem ty, s tím, že má měněnej motor já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat Proc by to mazal, je to castecne o RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi no s VINem ty, s tím, že má měněnej motor já tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat Proc by to mazal, je to castecne o RS No castecne jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat ja ho taky lituju kluka jednoho nestastnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat se tady nekdo nema, tolik stranek mazat, no nechtelo by se mi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat se tady nekdo nema, tolik stranek mazat, no nechtelo by se mi.... 2 klikama je vse pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi no s VINem ty, s tím, že má měněnej motor já tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8 No muze byt bez turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No muze byt bez turba To by asi poznal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? ...ze mas asi jinej motor, jeste bych si to zkontroloval v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Nemuze, to by mi nefungovalo BOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? podle meho je ten motor vymenenej, jinak by to melo vypsat typ motoru....ale muzu se plest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.