Únor 27, 200718 r pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no...
Únor 27, 200718 r pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi
Únor 27, 200718 r Treba tam ma fakt jinej motor 1,8T z TT, S3, nebo Leonu Cupra Upraveno Únor 27, 200718 r od JasteR
Únor 27, 200718 r Autor Jeste ho vystrasite pac zjisti, ze ma motor v aute z buh vi ceho :-( no ja myslim, ze by mel prave pravo vedet, z ceho tam ma motor a delame tim jedine dobrej skutek, ze ho pripadne vyvedeme z omylu? treba ten, co ti to prodaval vedel az moc dobre, co prodava, ne jak si tvrdil ty!
Únor 27, 200718 r Autor pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi
Únor 27, 200718 r pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi no s VINem ty, s tím, že má měněnej motor já
Únor 27, 200718 r Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat Proc by to mazal, je to castecne o RS
Únor 27, 200718 r pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi no s VINem ty, s tím, že má měněnej motor já tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8
Únor 27, 200718 r Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat Proc by to mazal, je to castecne o RS No castecne jo no
Únor 27, 200718 r Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat ja ho taky lituju kluka jednoho nestastnyho
Únor 27, 200718 r Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný!
Únor 27, 200718 r Autor Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat se tady nekdo nema, tolik stranek mazat, no nechtelo by se mi....
Únor 27, 200718 r Autor Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny...
Únor 27, 200718 r Baurak : Ti nezavidim az to tu budes jednou zas promazavat se tady nekdo nema, tolik stranek mazat, no nechtelo by se mi.... 2 klikama je vse pryc
Únor 27, 200718 r Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny?
Únor 27, 200718 r pockejte hosi 1.8T mam na milion %. To mi nevyvratite To jo, ale nemusel tam být od začátku. Hele v odkazech je VIN dekodér. Zadej tam schválně VIN a pak sem hoď co ti to vyplyvlo byl si rychlejsi no... nesmej se...a podivej se kdo byl rychlejsi no s VINem ty, s tím, že má měněnej motor já tak to je logicke vazeny pane ze motor asi nebude puvodni...to uz je jasny od zacatku ze v 98 asi tezko bude 1.8 No muze byt bez turba
Únor 27, 200718 r Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? ...ze mas asi jinej motor, jeste bych si to zkontroloval v TP.
Únor 27, 200718 r Autor Tak jsem to udelal a vyplivlo to tohle: Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 182585 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! pak je to asi jasny... Co je jasny? podle meho je ten motor vymenenej, jinak by to melo vypsat typ motoru....ale muzu se plest...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.