astrana Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Zdravím. Přemýšlím, že bych už konečně dal mojí Fabulce trochu basů Co říkáte na tenhle set? Máte ho někdo? Jestli ano, jaké jsou zkošenosti? Hraje good, nebo je to zbytečná investice... Tady ho chci koupit http://www.audioexpert.cz/subwoofery-auta/alpine-swd-3000 Díky za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Můj názor zní, že je to zbytečně moc peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak to je opravdu trchu zbytečná investice. kup pasivní osazenou bednu a monoblok a výsledek bude levnější a efektnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ...souhlasím s miccapem, snad kdyby se týkalo rádia ///Alpine, ale toto je poravdu zbytečné. Můžu ti za mnohem menší peníz nabídnou set od JBL, který víc jak splní to co potřebuješ a ještě s výraznou slevou.Je to 2ch zesilovač JBL GTO75.2+woofer JBL GTO1204BR a to vše za 7690,- Za vyšetřené peníze ještě dokoupíš napájecí a signálové kabely a basová nálož může začít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astrana Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak to docela koukám na vaše názory, já už si to málem objedna!! Ten set JBL je taky moc hezkej (mimochodem tady jsem ho našel ještě levněji http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.asp?id=1864), ale líbilo se mi, že je to all in one. Takže když budu potřebovat něco převést, tak to budu moci vyndat... Ale každopádně díky za názory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ...napsal jsem cenu doporučenou ne definitivní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astrana Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Za to ti každopádně děkuji!! Nechci aby to vapadalo, že jsem hledal levnější... To jsem jen hledal na netu bližší specifikaci. Ten Alpine se mi líbí svou integrovaností, disainem a říkam si, že 350W by mohlo už taky pěkně dunět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Zdravím. Přemýšlím, že bych už konečně dal mojí Fabulce trochu basů Co říkáte na tenhle set? Máte ho někdo? Jestli ano, jaké jsou zkošenosti? Hraje good, nebo je to zbytečná investice... Tady ho chci koupit http://www.audioexpert.cz/subwoofery-auta/alpine-swd-3000 Díky za odpovědi! no nevím podle mě sou to zbytečně vyhozené peníze když tam koupíš zesík + box tak to máš to samé asi za polovic ale tvoje věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Taky mi to přijde zbytečně drahý. Za pár peněz třeba tenhle aktiv s s aktivním reproduktorem a další pasivní membránou. Přijeď si ho vyzkoušet. Do Fabky bohatě stačí pokud nechceš nějaké destruktivní zemětřasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.