TomasFeli Vloženo včera v 04:47 Vloženo včera v 04:47 Zdravím všechny, mám menší problém. Při ranní cestě do práce, se mi rozblikala kontrolka chladící kapaliny. Ovšem motor se za jízdy nepřehříval a při rychlostní kontrole na parkovišti jsem nezaregistroval ani nějaký úbytek chladící kapaliny (ovšem při zahřátém motoru byla nádobka prázdná, zpět do nádobky se dostala podtlakem, když jsem otevíral víko nádobky). Můj dotaz zní, po čem bych měl primárně jít a kontrolovat ? Chyba v chladícím oběhu, by asi být neměla. Teplotu mi normálně ukazuje, takže čidlo teploty, to taky nebude. Jedině mě napadá samotné čidlo hladiny chladící kapaliny v nádobce. Taky jsem z předchozí jízdy nechal naplno puštěný ventilátor na teplý vzduch, ale to pochybuji, že by s tím mělo něco společného. Citovat
ben06 Vloženo včera v 06:05 Vloženo včera v 06:05 Kontrola a očištění kontaktů v nádržce by mělo stačit Citovat
TomasFeli Vloženo včera v 06:48 Autor Vloženo včera v 06:48 Takže akorát odpojit a zkontrolovat kontakty od konektoru. A stačí očistit čistě nejakým kartáčkem/ hadříkem, nebo bude lepší koupit sprej na kontakty ? Citovat
lucky.jack Vloženo včera v 14:57 Vloženo včera v 14:57 Je myšleno snímací dráty uvnitř nádobky. Bývají zanešený. Citovat
ben06 Vloženo včera v 17:38 Vloženo včera v 17:38 Nějakým tvrdším kartáčkem na zuby očistit nános v nádobce, nebo jsou i malé oceláčky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.